KapppiŚŚ 3 Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 1.KapppiŚŚ 2.KriziZ 3.11.05 18:06 4.KriziZ był jako prowadzący w ct był bezruch kucając [ nie słyszałem czy był zakaz skakania ] dał mi karniaka za to ze nie kucałem po czym nie dał mi drugiego karnika i od razu zabił za zakaz skakania którego wydaje mi sie nie było i nie powiedział za co a do tego nie zaakcepatował fk ... 5. Swiadkiem moze byc diho który był w ct Twój nick: Nick oskarżonego: IP/SID oskarżonego (komenda status): Godzina i data przewinienia: Opis sytuacji: Dowody (demo, screeny, świadkowie): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ang9lek 66 Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Napisales w zlym dziale bo napisales w cs 1.6 a nie w cs:go . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Skoro tak to zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi