.Bleee` 0 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Jestem tu troche z Wami i wpadłem na pomysł , aby napisac podanko 1. Serwer: CodModa45klvl 2. Nick: .Bleee` 3. Imię: Damian 4. Wiek: 19lat 5. Znajomość Amxx(0/10): 8/10 6. Mikrofon(Tak/Nie): Yes 7. Składka(Tak/Nie): Yes 8. Czas spędzony na forum: nwm troszku 9. Opisać siebie: Nazywam sie Damian mam 19 lat , słucham Reggae , lubie grac cs:> jestem spokojny , godny zaufania , i Pomocny ;D ( w cs`a gram 5 lat ) 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: na serwerze juz troszke gram , nieraz sie zdarza ze nie ma admina a jakis cziter biega ;[ i nie da sie grac. na grę dziennie poswiecam 3h+ weekendy 5h+ ( i jestem praktycznie co 2-3 noc na serverze ) 11. Linki do reklam: jeżeli mnie przyjmiecie kupie 150+ ( to nie jest na przekupstwo ) 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy: - ss i wyjasniamy sprawe na forum -Gdy ktoś nadużywa micro: upiminam go 2 razy , pozniej banik 5 minut -Nadużywa Kultury na serwerze: upomnienie do 3 razy pozniej ban 5 minut 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): niestety ns ( moze kiedys kupie tego steama ;>) Pozdrawiam :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waryjat 42 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Jestem na NIE. -Posty na forum -Reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Ja jestem na TAK, ale musisz zrobić te 5 reklam. Oczywiście czekam na resztę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOOTEK 8 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Ja na tak Posty nadrobisz, ale zrób reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 TAK - zrób/kup te reklamy - zawsze się czepiam pkt 12. opisz sytuacje jak ma gość aima to co robisz... - wymagania spełnione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanti. 42 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Jestem na tak. Wymagania spełnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 NIE H na forum Konto dla podania Aktywność na forum Trochę cię mało widzę na servie REKLAMY ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Jestem na zdecydowane tak, ogarniesz. Tylko dorób te 5 reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 No jestem na TAK , poradzisz sobie ^^ . Dorob reklamy i siedz wiecej na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Tak Chłopak powinien ogarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylym cie 11 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Na NIE-brak reklam-za krótko na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mountain. 8 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Na tak - Ogar -Wiek -Amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Masz czas do 18 na dodanie 5 reklam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Bleee` 0 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 http://www.cs-battlearena.czo.pl/topics23/20.htm#42 http://liveskill.pl/showthread.php?tid=63 http://hardkill.cba.pl/viewtopic.php?p=45#45 http://cs-ganja.eu/viewtopic.php?p=10363#10363 http://cs-bia.eu/viewtopic.php?p=101581#101581 proosze te reklamy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Za pisanie Postow pod podaniem chyba powinien byc warm z tego co wiem Neutralnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumsi 13 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Na tak -amx -wiek Mysle ze Ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Long way to hell 13 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 na nie: -czesto ,,kultura" na servie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dziobkovsky™ Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Ja daje od siebię tak bo myślę że ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Grasz jeszcze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Bleee` 0 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 ja ? Pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 To zgłoś się na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: PrzyjętyJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi