s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 (edytowane) Witam, Chciałabym aby w tym temacie wpisały się osoby/teamy chętne do tego turnieju, chcę zobaczyć ile osób wgl chce wziąć udział i czy macie już swój team. A zapomniałam dodać: team ma być równy(jeżeli chodzi o poziom gry) mogą być 2 rezerwy jeżeli zostaną same osoby, zostaną one dobrane przeze mnie w team @Sobieski Jeżeli chodzi o datę itp, wszystko będę dodawała z czasem, teraz chcę zobaczyć ile osób jest chętnych Edytowane 14 Listopada 2017 przez Wercia. 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CreW_ 121 Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Pierwszy Szukam partnera. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
promistrz 598 Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Mam team wpisze sie za nich : Rolooo , Klapouchy, Toscik, Mistrz, Evil 3 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorixxX 1 350 Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 (edytowane) Pierwszy skład: @vBengvBrosv @krzychux @Ten Brzydki @brzeczyszczykiewicz @BorixxX Rezerwa: @PIOTR_xD @Mlody_Desperados_ @PumasS Jeszcze na 100% nie pewne, zależy od godzin i czy wszystkim będzie pasować. Edytowane 19 Listopada 2017 przez BorixxX 2 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gicik krzys 414 Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 (edytowane) jak komus cos braknie to moge popykac Edytowane 15 Listopada 2017 przez Wercia. Dodany do teamu! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sobieski 11 Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 (edytowane) W jakich dniach turniej by się odbywał ? Jeśli będą to weekendy to jestem chętny do jakiegoś zespołu Edytowane 14 Listopada 2017 przez Sobieski 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHOKE 473 Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Halo halo, raczki Chętnie gdzieś dołączę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rapcio 87 Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 (edytowane) Z chęcią gdzieś dołączył bym Edytowane 15 Listopada 2017 przez Wercia. Dodany do teamu! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzegorzxD 220 Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Pierwszy skład: @GrzegorzxD @Rapcio @mouse @bestz @Baobab Rezerwa: @MiszczKunk @Black Jack 3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arard 61 Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Halo, teamu szukam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedMisiek 109 Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 W dniu 14.11.2017 o 21:16, CreW_ napisał: Pierwszy Szukam partnera. Ja się zgłaszam :-) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAF1337 1 Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Jestem Chętny dojść do teamu jeśli ktoś chce to mogę dołączyć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PumasS 483 Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 (edytowane) Jestem chętny Edytowane 24 Listopada 2017 przez Wercia. Dodany do teamu! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CreW_ 121 Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Teraz, PumasS napisał: Jestem chętny W dniu 16.11.2017 o 19:35, DAF1337 napisał: Jestem Chętny dojść do teamu jeśli ktoś chce to mogę dołączyć Możecie dolaczyc do naszej tylko grajcie jakies tydzien na dd2 zebym widzial jak gracie bo nieznam was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 20 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Ktoś jest jeszcze chętny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyBsoN. 99 Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 (edytowane) Ja chętnie dołączę do teamu. Lecz wszystko zależy kiedy to wszystko będzie. Ps. Jestem słaby (chyba że aima odpale) Edytowane 20 Listopada 2017 przez Frostuuu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThC WariaT ^^ 33 Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Jestem chętny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syriusz 5 Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Gotowy do walki ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 25 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 A więc jeżeli chodzi o drużyny, to na chwilę obecną widzę to tak Drużyna pierwsza: Rolooo , Klapouchy, Toscik, Mistrz, Evil Drużyna druga: vBengvBrosv, krzychux, Ten Brzydki, brzeczyszczykiewicz, BorixxX + rezerwa Drużyna trzecia: Mercus**, ŁukaszxD, h0w, Troplelek. Nemciooo Drużyna czwarta: GrzegorzxD, Rapcio, mouse, bestz, Baobab Co do reszty osób które tutaj zostały, proszę o ogarnięcie sobie drużyny i czekam aż wpiszecie tutaj nicki wszystkich, czekam do końca miesiąca, jeżeli nie zobaczę wpisu, sama osobiście dobiorę osoby do drużyn. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naider 1 Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Jeśli jest jeszcze opcja zapisania się, to chętnie z niej skorzystam. Jestem sam, nie mam teamu wiec jeśli gdzieś będzie brakować osoby to chętnie zagram. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Discus 254 Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Jesli to weekend bedzie wezme takze udzial. Nie mam teamu. Dolacze do kogos jak ktos przygarnie takiego nygusa haha 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CreW_ 121 Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 (edytowane) 8 godzin temu, Naider napisał: Jeśli jest jeszcze opcja zapisania się, to chętnie z niej skorzystam. Jestem sam, nie mam teamu wiec jeśli gdzieś będzie brakować osoby to chętnie zagram. 4 godziny temu, Discus napisał: Jesli to weekend bedzie wezme takze udzial. Nie mam teamu. Dolacze do kogos jak ktos przygarnie takiego nygusa haha Biore was, brakowalo mi dokladnie 2 osoby. A więc Drużyna piąta: CreW_ , SHOKE, RedMisiek. Naider, Discus @CreW_ gracz RedMisiek nie ma zezwolenia na udziału w turnieju. Edytowane 26 Listopada 2017 przez Wercia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Discus 254 Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 2 minuty temu, CreW_ napisał: Biore was, brakowalo mi dokladnie 2 osoby. A więc Drużyna piąta: CreW_ , @SHOKE, @RedMisiek. @Naider, @Discus O ile to bedzie w weekend. Bo w piatek bede wracal z wakacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR 223 Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Szukam partnerów. Ps. Jak bdz w jakimś teamie wolne miejsce chętnie dołącze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 27 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 (edytowane) Edytowana drużyna 4: IGL - @Crystal SexMasterki Sniper/Sniper 2 - @h0w / @Troplelek. Entry Frager - @Mercus** Support - @Itachi Uchiha Lurker - @Palikot XDD Poszukuję jednej lub dwóch osób na rezerwę Pisać pw albo pod postem ! Edytowane 2 Grudnia 2017 przez Wercia. Edytuj swój post, a nie nabijasz. 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi