boblee 202 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 (edytowane) Zafascynowałem się trochę grafiką na razie gimp 2 później planuje przejść do photoshopa, uczę sie dopiero więc popełniam trochę błędów Dodaje nowe prace: Edytowane 20 Listopada 2017 przez H1ROTO Nabijanie postow 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 (edytowane) Jeżeli planujesz przejść do psa, rób to odrazu, a nie czekaj. W pierwszych pracach tło kompletnie nie pasuje, napisy też tyłka nie urywaja. Praca z olofem jest fajna, ale raczej tło nie jest twoja robota, jeżeli jest to git. Edytowane 29 Sierpnia 2017 przez Weronikaa Ładniej nie można ująć? 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boblee 202 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Dzięki za porady przydadzą mi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Słabe prace 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR 223 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 takie 1/10 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrDevix 208 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Jak na początek to spoko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eqk 440 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Dlaczego w pracy z pikatchu ukradłeś grafikę jednemu z administratorów forum i dodałeś sam napis? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 6 godzin temu, Hiroto napisał: Skoro to zrobiłeś SAM, to chciałabym zobaczyć screena z warstwami Bo coś mi się wydaję że do gotowej pracy dodałeś tylko napis 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boblee 202 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 (edytowane) Wercia i eqk tej pracy nie robiłem sam tło wziąłem z digletts packa, i tylko dodałem napis reszta robiłem sam i dopiero przyswajam sobie gimpa i photoshopa: (tutaj chyba lepiej mi wyszło EDIT: Tutaj jeszcze jedna A to jeszcze tutaj: Edytowane 29 Sierpnia 2017 przez Hiroto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 (edytowane) Leć do Ps'a od razu. Więcej możliwości Co do prac: jakość niestety nie powala, do pracy tylko dodany napis ( napisy średnio pasują). Wymyśl coś swojego i nowego. Nie musisz na razie dodawac napisów. Baw się kolorystyka, kontrastem, jakością. Stwórz cos, a nie dodawaj napisy do już stworzonej pracy. To nie jest "twoje". Praca to nie jest tylko tekst, ale geneza warstw, która prowadzi Cię do całości . Czasem napis jest tylko dodatkiem. Baw się baw. Czekam na więcej PS nie dodawaj posta pod postem. Galeria jest również od dodawania opinii. Posiedz nad pracą dłużej niż 10min i zobaczysz, że cos to da. PS Poprawiam tytuł galerii. Nie piszemy "nie prestiżowa" tylko "nieprestiżowa". Przymiotniki z "nie" piszemy łącznie. Edytowane 29 Sierpnia 2017 przez Weronikaa 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR 223 Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2017 Mhh.. teraz tak patrze to nawet spoko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boblee 202 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 (edytowane) Nowa chyba (już trochę lepsze xd) A i jeszcze to: P.S chciałem was poprosić, żebyście powiedzieli mi czy teraz to wygląda lepiej niż te pierwsze prace Edytowane 30 Sierpnia 2017 przez Hiroto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
16120182511. 287 Opublikowano 30 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2017 (edytowane) 31 minut temu, Hiroto napisał: P.S chciałem was poprosić, żebyście powiedzieli mi czy teraz to wygląda lepiej niż te pierwsze prace Znajomość programów do obróbki graficznej to jedno, a pomysł na pracę to drugie (Ty ich nie masz). 31 minut temu, Hiroto napisał: Nowa chyba (już trochę lepsze xd) Słabe jeżeli mam być szczery, obróbka tego typu zdj i w ten sposób wymaga znajomości programu w stopniu zaawansowanym. Oszpeciles ja ehh... Popracuj nad jakością, pozycjonowaniem tekstu w swoich pracach i co najważniejsze nad własnym stylem. Polecam tutoriale na YT, tylko nie myl z gotowymi pliczkami .psd zwanymi szablonami (template). W sumie możesz pobrać jakiś szablon i zobaczysz jak wygląda praca na warstwach. PS. To nie hejt lecz konstruktywna krytyka, której brak w mojej galerii. XD Edytowane 30 Sierpnia 2017 przez 16120182511. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boblee 202 Opublikowano 16 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 (edytowane) Ostatniego czasu zacząłem bawić się trochę gimpem i już stawiam pierwsze kroczki w photoshopie. Zrobiłem avatar by dać przykład, możecie ocenić czy fajne czy nie? Tutaj trochę photoshopem sie bawiłem Tutaj dla kolegi PhotoShop nawet fajne wychodza NOWE: ZAPRASZAM DO KOMENTOWANIA Edytowane 20 Listopada 2017 przez H1ROTO 4 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 W dniu 16.11.2017 o 20:17, hiroto ten krul ^^ napisał: Te pracę mi się najbardziej podobają. Widać ogromną różnicę w pracach, przykładasz się do nich, a nie siedzisz tylko 15 minut, dodasz napis i koniec. Starasz się aby coś z tej pracy wyszło, dlatego super, leci plusik oczywiście! Powodzonka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boblee 202 Opublikowano 25 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 (edytowane) @Wercia. dzięki za opinie, trochę faktycznie lepsze te prace teraz wychodzą xD. NOWE: Tutaj starałem się pracę robić na warstwach. NOWE !!! PROSZE O OCENIANIE NOWE:::: Edytowane 30 Listopada 2017 przez hiroto ten krul ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi