MEFEDRON TO ZIOMAL 5 Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 (edytowane) Twój nick: MEFEDRON TO SZMATA Wiek: 18 Kilka słów o Tobie: Mam na imię Michał w tym roku przystępuję do maturki. Moje zainteresowania to sporty wodne w szczególności takie jak kitesurfing. W cs'a gram parę ładnych latek, posiadałem własny serwer no a teraz gram tylko for fun. (jeśli chodzi o mój nick to wiem, że jest dosyć kontrowersyjny i postaram się go ukrócić do "Mefedron" w najbliższym czasie) Dlaczego starasz się o tę funkcję?: Często jestem na serwerze, wydaje mi się, że jestem w miarę lubiany, nie sprawiam kłopotów no i oczywiście stróżów prawa na serwerze nigdy mało, dr charakteryzuję się tym, że zło czai się za każdym rogiem. Czy posiadasz doświadczenie jako admin?: Coś tam pamiętam z czasów gdy posiadałem własny serwer. Znajomość AMX (dobra, słaba / 1-10): Dobra. Staż w grze: Ok. 5/6 lat. Link do Twojego GameTrackera: " https://www.gametracker.com/player/MEFEDRON TO SZMATA/193.33.176.143:27015/ " Ile czasu możesz poświęcać serwerowi? (dni robocze, weekendy): Ciężko sprecyzować, staram się być jak najczęściej w miarę moich możliwości. Natomiast trzymając się ram no to ok. 4h dziennie. (z reguły więcej w weekendy) Czy uiścisz składkę adminowską?: Wiadomo, że kaska się najbardziej liczy ale niestety obiecałem sobie, że nigdy już nie będę wydawał pieniędzy systematycznie na gry i zasady się trzymam. Natomiast jakby spojrzeć na to z innej perspektywy admin to obowiązek a nie zabawa więc można powiedzieć, że robię to czysto charytatywnie. Edytowane 17 Listopada 2017 przez MEFEDRON TO ZIOMAL 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 (edytowane) Byłbym na tak, aczkolwiek nie masz wymaganych 10 postów na forum.Powypowiadaj się gdzieś,ale nie spamuj bo @Kasia! Cie zabije Zapraszam za tydzień ! Edytowane 17 Listopada 2017 przez Kasia! Potwierdzam! //Kasia! 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi