Pancio. 218 Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 1. Nick: K3ndinh02. Imię: Mateusz3. Wiek: 164. Znajomość komend admina (0-10): 8-9 (ale bardziej 9)5. Sprawny i działający mikrofon: Tak6. Parę słów o sobie **: Jestem młodym chłopakiem lubiącym grać w gry komputerowe. Liczę z tym coś więcej niż tylko umilanie sobie czasu. Z aktywności fizycznych gram w rugby. Trenuję ponad 5 lat i mam szanse pojechać na Mistrzostwa Europy. Trenuję w moim rodzinnym mieście. Klub nazywa się Orkan Sochaczew. Jestem dobrym uczniem lecz leniwym (xD). Chodzę do najlepszej szkoły w moim mieście, rekomendowanej.7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Po pierwsze chce banować cheaterów których teraz jest dużo a po drugie chce aby na serwerze było jak najlepiej.8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Tak z 5-6 godzin (głownie w ciągu całego weekendu) możliwe że nieco więcej.9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Głównie weekend.10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Na tym ok. 660 godzin, a ogólnie ponad 1500 godz. 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie ( będę się starał o guarda na Jailbreak CSGO ). 1 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sleyu 144 Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Na tak +mutacja +wiek -słaba aktywność ostatnio na jb,jakby tak to wyglądało na only mirage to długo byś się adminem nie cieszył +znajomość sb JESTEM ZA OKRESEM PRÓBNYM 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MEFEDRON TO ZIOMAL 5 Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 (edytowane) +wiek -dostępny tylko w weekendy Okres próbny zdecydowanie. (tak) Edytowane 22 Listopada 2017 przez MEFEDRON TO ZIOMAL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 (edytowane) Widziałem Cię dwa razy na serwerze. Do tego ostatni punkt, skoro będziesz starał się o "Guarda na JB" to po co piszesz podanie tutaj. Poza tym czytaj ze zrozumieniem, bo podania składamy w szybkiej rekrutacji. Nie. Edytowane 23 Listopada 2017 przez TomeK. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 906 Opublikowano 23 Listopada 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Od tego jest specjalny temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi