Pancio. 218 Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 1. Nick: K3ndinh02. Imię: Mateusz3. Wiek: 164. Znajomość komend admina (0-10): 8-9 (ale bardziej 9)5. Sprawny i działający mikrofon: Tak6. Parę słów o sobie **: Jestem młodym chłopakiem lubiącym grać w gry komputerowe. Liczę z tym coś więcej niż tylko umilanie sobie czasu. Z aktywności fizycznych gram w rugby. Trenuję ponad 5 lat i mam szanse pojechać na Mistrzostwa Europy. Trenuję w moim rodzinnym mieście. Klub nazywa się Orkan Sochaczew. Jestem dobrym uczniem lecz leniwym (xD). Chodzę do najlepszej szkoły w moim mieście, rekomendowanej.7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Po pierwsze chce banować cheaterów których teraz jest dużo a po drugie chce aby na serwerze było jak najlepiej.8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Tak z 5-6 godzin (głownie w ciągu całego weekendu) możliwe że nieco więcej.9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Głównie weekend.10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Na tym ok. 660 godzin, a ogólnie ponad 1500 godz. 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie ( będę się starał o guarda na Jailbreak CSGO ). 1 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sleyu 144 Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Na tak +mutacja +wiek -słaba aktywność ostatnio na jb,jakby tak to wyglądało na only mirage to długo byś się adminem nie cieszył +znajomość sb JESTEM ZA OKRESEM PRÓBNYM 3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MEFEDRON TO ZIOMAL 5 Opublikowano 22 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 (edytowane) +wiek -dostępny tylko w weekendy Okres próbny zdecydowanie. (tak) Edytowane 22 Listopada 2017 przez MEFEDRON TO ZIOMAL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
____ 629 Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 (edytowane) Widziałem Cię dwa razy na serwerze. Do tego ostatni punkt, skoro będziesz starał się o "Guarda na JB" to po co piszesz podanie tutaj. Poza tym czytaj ze zrozumieniem, bo podania składamy w szybkiej rekrutacji. Nie. Edytowane 23 Listopada 2017 przez TomeK. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 23 Listopada 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Od tego jest specjalny temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi