Pancio. 218 Posted November 19, 2017 Share Posted November 19, 2017 1. Nick: K3ndinh02. Imię: Mateusz3. Wiek: 164. Znajomość komend admina (0-10): 8-9 (ale bardziej 9)5. Sprawny i działający mikrofon: Tak6. Parę słów o sobie **: Jestem młodym chłopakiem lubiącym grać w gry komputerowe. Liczę z tym coś więcej niż tylko umilanie sobie czasu. Z aktywności fizycznych gram w rugby. Trenuję ponad 5 lat i mam szanse pojechać na Mistrzostwa Europy. Trenuję w moim rodzinnym mieście. Klub nazywa się Orkan Sochaczew. Jestem dobrym uczniem lecz leniwym (xD). Chodzę do najlepszej szkoły w moim mieście, rekomendowanej.7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Po pierwsze chce banować cheaterów których teraz jest dużo a po drugie chce aby na serwerze było jak najlepiej.8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Tak z 5-6 godzin (głownie w ciągu całego weekendu) możliwe że nieco więcej.9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Głównie weekend.10. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Na tym ok. 660 godzin, a ogólnie ponad 1500 godz. 11. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie ( będę się starał o guarda na Jailbreak CSGO ). 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sleyu 144 Posted November 22, 2017 Share Posted November 22, 2017 Na tak +mutacja +wiek -słaba aktywność ostatnio na jb,jakby tak to wyglądało na only mirage to długo byś się adminem nie cieszył +znajomość sb JESTEM ZA OKRESEM PRÓBNYM 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEFEDRON TO ZIOMAL 5 Posted November 22, 2017 Share Posted November 22, 2017 (edited) +wiek -dostępny tylko w weekendy Okres próbny zdecydowanie. (tak) Edited November 22, 2017 by MEFEDRON TO ZIOMAL 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsukuyomi 629 Posted November 23, 2017 Share Posted November 23, 2017 (edited) Widziałem Cię dwa razy na serwerze. Do tego ostatni punkt, skoro będziesz starał się o "Guarda na JB" to po co piszesz podanie tutaj. Poza tym czytaj ze zrozumieniem, bo podania składamy w szybkiej rekrutacji. Nie. Edited November 23, 2017 by TomeK. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,502 Posted November 23, 2017 Root Share Posted November 23, 2017 Od tego jest specjalny temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts