tsukuyomi 629 Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 (edytowane) "Uprowadzona 3" Gatunek: Dreszczowiec/Film akcji Reżyseria: Olivier Megaton Scenariusz: Luc Bessona i Robert Mark Produkcja: Francja Premiera: Polska: 09.01.2017 Świat: 16.12.2014 Czas trwania: 1 godz. 50 min. Główni Bohaterowie: Liam Neeson (Bryan Mills) Maggie Grace (Kim) Famke Janssen (Lenore) Krótki opis filmu: Były agent rządowy zostaje oskarżony o zamordowanie żony. Ścigany przez służby musi dowieść niewinności i odnaleźć prawdziwych sprawców zbrodni. Moja Ocena: Oglądałem wszystkie trzy części tego filmu i muszę przyznać, że nie potrafię wybrać tej najlepszej. Podczas oglądania, zapomniałem o realnym świecie. Film trwa prawie dwie godziny, ale naprawdę dla osób, które nie oglądamy jak najbardziej polecam poświęcić ten czas. Kończąc, film godny polecenia. Zwiastun: Zwiastun Opis filmu: Opis filmu Edytowane 24 Listopada 2017 przez TomeK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Recenzja, która ma 3 zdania? Dobra recenzja. Po co się starać jak można od**bać kaszane. Jeżeli tak bardzo lubisz przepisywać tekst z internetu, to czemu po prostu nie wstawisz linka do artykułu z którego korzystałeś. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 (edytowane) Za bardzo się nie postarałeś XDD Rozpisz się porządnie, a nie tak na odp***ol, coś co ma 3 zdania, to nie recenzja XD Edytowane 24 Listopada 2017 przez Wazzup Nyga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi