Tim0rE 350 Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Hostel II Gatunek: Horror Reżyseria: Eli Roth Scenariusz: Eli Roth Produkcja: USA Premiera: Polska: 22.06.2007 Świat: 07.06.2007 Główni Bohaterowie: Beth (Lauren German) Stuart (Roger Bart) Whitney (Bijou Phillips) Lorna (Heather Matarazzo) Todd (Richard Burgi) Axelle (Vera Jordanova) OPIS FILMU: Kontynuacja słowackiego epizodu z pierwszej części "Hostelu". Trzy bohaterki studiujące we Włoszech, bogata dziewczyna (Lauren German) wraz ze swoją przyjaciółką (Bijou Phillips) spotykają po drodze koleżankę (Heather Matarazzo) i razem odwiedzają stare znane miejsca, aż trafiają do Hostelu w Czechach gdzie zaczyna się ich prawdziwa przygoda. MOJA OCENA: Według mnie film jest naprawdę godny polecenia. W tym filmie, mamy dużo brutalnych scen, na przykład: dźganie jednej z bohaterek kosą lub obcięcie penisa w końcówce filmu. W filmie niektóre sceny, były bardzo śmieszne. Niby są sceny brutalne, niepojęte, ale jak dla mnie nie był w żadnym stopniu straszny, ja tak naprawdę bardziej się z tego filmu śmiałem, niż bałem. Niestety są również minusy tego filmu, głównym jest rozwijanie się akcji, akcja rozkręca się tak naprawdę w połowie filmu. Szczerze, to mógłbym nawet powiedzieć, że jest lepszy, niż Obecność. Podsumowując, ten film jest naprawdę ciekawy do obejrzenia, można się przy nim uśmiać, przestraszyć. Zwiastun: Opis filmu: http://www.filmweb.pl/2.Hostel/descs 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 24 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Dobry filmik, polecam A recenzja, bardzo dobra, ++++ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anima19 57 Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2021 Teraz sa jeszcze dodatkowe czesci warto obejrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi