AtV Krasnik 9 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zablokował byś żeby na klasach z niewidkami nie dropało perków typu Ninja G.R.O.M(daje grawitke i mniejsza niewidzialność) czy jakoś tak Bo po dropnięciu klasa się buguje i jest całkowicie widoczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Long way to hell 13 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Cioterski Kamper-na kucaka z kosa widocznosc spada do 25 %-m3 1/4-xm 1/7-3x skoki boze cos bylo wspominane o klasach 1/4.... -.- nawet z m3 1/4 to przesada masz zwinne i z m3 lub xm mozesz se kazdego na hita zdjac jak farcisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 A z tymi premkami co niszczą się po użyciu to...Masz ten perk na 2, na 1 jakiś śmieć uzywasz 2 (perk co się niszczy po użyciu ) wywala Ci 1, a 2 możesz używać cały czas gdy coś masz na 1. Może trochę źle powiedziałem i możecie niezrozumieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 To podaj perki które dają niewidzialność Sory że nic się ostatnio nie działo ,ale miałem parę prywatnych spraw do załatwienia A z tymi premkami co niszczą się po użyciu to...Masz ten perk na 2, na 1 jakiś śmieć uzywasz 2 (perk co się niszczy po użyciu ) wywala Ci 1, a 2 możesz używać cały czas gdy coś masz na 1. Może trochę źle powiedziałem i możecie niezrozumieć. Podaj nazwy tych perków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Wgrałem sklepik ze starego cod'a tak jak chcieliście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 No te co się niszczą, nie pamiętam dokładnie nazwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Propnuje dodac nowe mapy takie jak: eldorado weestwood newstale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 de_aztec de_dust2 cs_office de_train de_kabul de_westwood_big cs_1337_assault de_inferno de_nuke de_eldorado de_dust2002 Spis map Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyy 0 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 [PREMIUM] Cichy Zabójca 1/1 z AWP, 1/1 z noza i 1/4 z deaga, 1/3 he, można zrobić ja lepsza np za 30 zł Terrorka, pomysł bardzo dobry. Według mnie można by to dać zamiast tego extra Magika. Dlaczego ? Jest nie widzialny kompletnie... Czasami tylko troszkę go widzę, ale to naprawdę rzadko. W dodatku gdy taki magik zdobędzie awp 1/1, autopompe 1/5 to nic tylko kampią... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylym cie 11 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Perk nowy Nazwa: Lepkie palceOpis: gdy ma się ten perk a drugi slot wolny to kradnie jeden z perków przeciwnika na wybrany slot.Niszczy się po 3 rundach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoLoTe3Rorita 25 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 weźcie sobie dajcie spokój z weswoodem i eldo ;/ ta sa przerklamowane mapki proponuje dodać jakieś takie rzadkie a b.fajne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Niedługo dodamy parę mapek, spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidram 26 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Proponuje dodać mape de_emir , de_tmar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylym cie 11 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Przeniescie te "posmiertne" statystyki ze srodka tak jak wczesniej bylo z prawej strony bo to stasznie przeszkadza gdy gracze/admini piszą na say i na u@!!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AtV Krasnik 9 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Przeniescie te "posmiertne" statystyki ze srodka tak jak wczesniej bylo z prawej strony bo to stasznie przeszkadza gdy gracze/admini piszą na say i na u@!!! + usunięcie kto najwięcej obrażeń zadał + usunięcie z prawego górnego rogu tej czarnej tabliczki "Wyrzuciłeś "nazwa perka" , Awansowałeś do 30000 poziomu to z perkiem można by było przenieść na say a Awans zrobić tak ja na starym cod że bliżej statystyk [Ta tabliczka wyskakuje i zasłania kogo zabiłeś moim zdaniem to wnerwia bo jak chcę zobaczyć to zanim zniknie to już nie widać mojego zabójstwa ] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylym cie 11 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Zgadzam się z Kraśnikiem, + wgrajcie normalny amx. + usunięcie kto najwięcej obrażeń zadał + usunięcie z prawego górnego rogu tej czarnej tabliczki "Wyrzuciłeś "nazwa perka" , Awansowałeś do 30000 poziomu to z perkiem można by było przenieść na say a Awans zrobić tak ja na starym cod że bliżej statystyk [Ta tabliczka wyskakuje i zasłania kogo zabiłeś moim zdaniem to wnerwia bo jak chcę zobaczyć to zanim zniknie to już nie widać mojego zabójstwa ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeceWysokoNibyPtak 0 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Przydało by się . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z buta wiezdza 8 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Kiedy koniec zmian? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylym cie 11 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zmiany będą non stop, żeby gra nie była nudna.Zróbcie jak na starym COD, że po 30k lvl exp leci wolniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Na'Vi 5 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Worm(Premium)1/11 z m4a1 11% z inta do ak47M3tos(Premium)20% obrazen z inta do p90 3 skokiGhost Sniper (Premium)1/1 z awp 35/255 podczas kucania 1/2 z noża ppm 1/2 wybuchniecie po śmierciZgredzik (Premium)1/7 z famasa i 5 minExtreme (Premium XXL)1/1 z scauta 40/255 podczas kucania 1/1 z ppm 20% z inta do autopompy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Usunąć ProfesjonalneHE. JebGranat wystarczy Teraz każdy z tym zrytym HE biega :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buka1988 1 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 dodac perk nóż komandosa i perk peleryna uciekiniera juz była ale ktos ją usunął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Już podesłałem info wuwuniowi o tych statystykach Dzisiaj dodam jeszcze pare perków, tylko najpierw coś skończę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Na'Vi 5 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Proszę o odpowiedz bo moich klas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Te klasy na zwykła premke będą za dobre ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi