Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 To ile tych samych perkow będzie ? Macie już przeklęte naboje po co 2 perk co robi to samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 PROPONUJE DODAC KLASE DeagleMan jak na starym codzie 1/4-5 z deagla i ubranie wroga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Na'Vi 5 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Jest juz nemezis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balus 4 Opublikowano 12 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 Ja proponuję dodać coś takiego jak; Niewidzialny - 99% niewidzialności, mniejsza gravitacja i 1hp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Na'Vi 5 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Ja na nie . Był już taki perk i ludzie się skarżyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2013 Bylo nanosuit (10/255 i 1 hp) ale bugowal się i to wiele razy. Jestem na NIE.Wracając do tematu, piszcie swoje propozycje a nie komentujcie propozycje graczy UP (będą za to warny bo bijecie sobie posty) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maV. Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Ty też komentujesz posty... zobacz sobie kilka stron... 1. Zestaw Koksa - +5000 HP za zabicie, (+1000dmg) ze wszystkich broni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 ja gram Medykiem więc prosze nie usuwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Long way to hell 13 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 dobrze jest jak jest nie wiem co chcecie zmieniac.... jedyne co ja bym proponowal zmienic to dac dla klas ,,awanse" np ktos gra mistrz lunety wbija 45k lvl i awansuje na ,,Elitarny snajper" a co juz by sie zmienilo w nim pozostawiam wam jesli poprzecie pomysl to by urozmaicilo gre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NarysowanyX 1 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 LOng dobrze napisał, awanse klas by sie nadały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlueBerry 0 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Co do pingu to zaraz wgram plugin.Tylko że amxx.pl off. bez sensu.jakl jest nowy lepszy.binda ustaw na sklepa i masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TytanNiebios 15 Opublikowano 20 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 Long way to hell Ciekawe jak by miał wyglądać awans na magiku, co może 1/255 niewidki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Long way to hell 13 Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 kto powiedzial ze magik ma awansowac to premka xxl najlepsza ^^ chodzi mi o to ze premium i zwykle mialyby awanse ^^ EDIT: chociaz po namysle magik moglby miec awans taki ze np widzialnosc taka sama ale np dostaje hmm mp5 1/10 ale to tylko propozycja ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Do zamknięcia, bo i tak nic z tego -_ - nie doda. Modek zamknij temat // Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Tematy Zamknięte → Kosz " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi