NiesmiertelnyBot 1 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Sory zle przeczytalem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z buta wiezdza 8 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Nowe perki narazie klasami sie zajołem teras jeszcze perki sprubowałem wymyśleć. Oto i one:Zakazany owoc -co 10s he z którego ma sie 1/3 (żadko się dostaje)Tajnik przemytu-1/3 na odrodzenie się na respie przeciwnika (żadko się dostaje)Oczy Assasina-widzi niewidzialnychNagasaki -1/8 na dostanie nuke co rundeGwizdy NINJY-Co runde dostaje 2 Gwiazdy do rzucania z których ma sie 1/1Zatrute Strzały Pigmeja-1/6 na zatrucue przeciwnika (co sekunde zabiera 500 hp)Skok Huntera-co 4 sekundy ładuje sie moduł odrzutowyOKO saurona-widzi przez ściany przeciwnikaRozkurwiator Rzeźnika-krowa która 1 strzałem w tłów zabiera 1k hp a w głowe 5k Jak sie podobają dać lajka jak jakieś zarzuty to pisąc można zminić, Wiem że macie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 1/13 m249 myśl... Max to 1/16-17 Pierwsze to klasy a potem perki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Long way to hell 13 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 klasy powinny byc typu 1/7-10 jesli premium a zwykle mogly by miec np p90 1/20 bo i tak ma 50 naboi w magazynku nie prawda? usp 1/12, mp5 1/15, czaisz? zeby nie bylo tak ze tylko klasy premium mialy by szanse cos grac z buta wjezdzam przeszkadza tobie ze spedzam duzo czasu na serverze? moze zloz skarge ze za duzo gram i szybko topke nabijam... irytuja mnie tacy ludzie bez urazy narzekasz na mnie a na poczatkach servera to ciebie widzialem od rana do wieczora... wiec mi tu nie gadaj zreszta nie jestem nolifem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 long weź sobie na przykład tą m249 1/13, to wtedy mogło by się zaliczać do premki. Zwykła klasa nie będzie miała 1/13 z m249. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Klasa XXL: Men 1/1 scout, 1/7 M4A1, 1/2 z PPM, 3 skoki, gdzy kuca ze skautem jest widzialność spada do 100% Klasa XXL: ---- 5 skoków, 1/5 M4A1, widzialność spada do 30% klasa XXL:---- posiada 8 rakiet 1000dmg+inta, 1/9 M4, wbudowany eliminator rozrzutu, widzialność spada do 30% 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 To nie ma sensu klasy ktore maja 1/3-7 z m4a1 i tak dalej bo to nie ma gry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 A mówić że takich klas nie będzie, a wy dalej kombinujecie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z buta wiezdza 8 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 NWM oco sie spinacie patrzyci na czyjąś prace i oceniacie a nie jak long kontynuje inny temat ocena oracy i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylym cie 11 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Na razie może piszcie jakie perki usunąć jakie dodać a klasy później.Co do preków Z buta wjezdza jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z buta wiezdza 8 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Dziękluje za uznanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Long way to hell 13 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 "posiada 8 rakiet 1000dmg+inta, 1/9 M4, wbudowany eliminator rozrzutu, widzialność spada do 30%" BOZE LUDZIE niektorzy naprawde wchodza tutaj zeby tylko cos napisac i nic nie czytaja? takie klasy jak w tym cytacie to nie ma sensu robia wszystko zeby bylo latwo patrzcie eliminator m4a1 1/9 to juz jest bezsens... a do tego widzialnosc 30 % to jest chore ludzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 I tak takich klas by karol nie zrobił, a oni wymyślają (bruno) takie klasy bo sam ma xxl i ma okazje dodać klasę która dla niego będzie pasowała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z buta wiezdza 8 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Ja daje pomysły klas którymi sam bede grał bo mi sie premki skonczą zara a stwierdziłem że i tak strata kasy. Czasami tam przesadziłem 1/x ale to szczeguł perki moim zdaniem są fajne i mysle nad nastepnymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Long way to hell 13 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 ja bym se chetnie pogral klasa np ghost sniper : 1/1 z awp / scouta (mozna byloby dac ta klase od lvla) i zmniejszyc widzialnosc na nozu ogolna cos jak ninja ale to tylko propozycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 ja bym se chetnie pogral klasa np ghost sniper : 1/1 z awp / scouta (mozna byloby dac ta klase od lvla) i zmniejszyc widzialnosc na nozu ogolna cos jak ninja ale to tylko propozycja Ale dopiero od 30 k lv. Bo to ma 1/1 awp. A ze scouta to najwyzej 1/2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BonusikRPK 1 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 No Z Buta dobre klasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zróbcie tak jak na starym COD było: -statystyki gracza widać i prawym rogu a nie na środku ekranu,-usuńcie plugin który pokazuje adminowi jakie kto perki dostaje bo to przeszkadza,-wgrajcie ESP,-usuńcie plugin w którym pokazuje kto jaką klasą gra (zbędne),-admini i gracze na u@ niech piszą na zielono(łatwiej dostrzec kto pisze) - widziałem, że jest-dodanie pluginu z DR, dzięki któremu można przechodzić przez graczy z drużyny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Tajnik przemytu -1/3 na odrodzenie się na respie przeciwnika (żadko się dostaje) Zatrute Strzały Pigmeja-1/6 na zatrucue przeciwnika (co sekunde zabiera 500 hp)Skok Huntera-co 4 sekundy ładuje sie moduł odrzutowyRozkurwiator Rzeźnika-krowa która 1 strzałem w tłów zabiera 1k hp a w głowe 5k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Wykryłem buga w klasie "Geniusz" ponieważ pisze tam że ma grafitke a tak na prade wgl. jej niema P.S : Jeżeli zły dział to przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z buta wiezdza 8 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Klasy :Ciluś -uzzi 1/11-duale 1/12-HE 1/3-szybciej biega-nie zabiera mu sie hp w glowePizdus-sg 1/12-glock 1/8-3x rakiety-ALL grenetAli G.-aka i aug 1/12-3x miny-2x skokiCioterski Kamper-na kucaka z kosa widocznosc spada do 25 %-m3 1/4-xm 1/7-3x skokiCipendejs-gail 1/13-deagle 1/6-lina którą może się przyciągać do ścian za pomocom linyPerki :Kondon Durexa-1/3 po zabiciu wroga na odrodzenie się kolegi z drużynyPapucie ferdka-10k kondycjiRadar telegrafisty-widzi na radarze przeciwnika (irytujacy dżwięk)Lina cipendejsa-ma się lnie którą można się przyciągać do ścianGówno królika-8x minJabol-(+10000inta)Szpon kondora-1/1 z kosy PPMPancerz Pancernika-przez 10s po uruchomieniu jest niezniszczalnyNIe ma co robić to klasy i perki wymyślamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Gdzie Geniusz ma grawitke?? 1/1 AWP, 1/4 XM, 3 skoki i mniejsza widocznosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Przepraszam źle przeczytałem xD, ale można by było dodać troche grawitki do Geniusza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Propozycje perków. Odrazu mówię że są one nie moje, może ze 2 moje "BFG10000 - Posiadasz bron BFG10000 (Quake 3 Arena), ktora zadaje powazne obrazenia wrogom znajdujacym sie w poblizu ( około. od 5000 - 10000 ) Ponieważ z racji że tu na tm codzie jest 45000 Hp i tyle samo lvl . Exekucja Brajana - Zadajesz od 30 do 41 obrazen wiecej, redukcja obrazen i natychamiastowe zabicie z AWP Flara - Natychmiastowe zabice z HE Paczka broni - Wszystkie Granaty aka47,m4a1,AWP 1/2 na natychmiastone zabicie z HE Kamizelka Admina - Dostajesz 1000 wytrzymalosci Kara sapera - Widzisz miny, dostajesz 1000 hp Lipton - Zadajesz od 1 do 3000 obrazen wiecej Majteczki Laleczki - Zadajesz od 20 do 25 obrazen wiecej,natychmiastowe zabicie z AWP Moc FOF3r-a - Zadajesz 1 do 5000 obrazen wiecej i za kazdego fraga dostajesz 1000 hpNaboje Inteligencji - Zadajesz 15(+int liczone razy 0.17) obrazen wiecejCiemne Okulary - Nie dzialaja na ciebie granaty oslepiajace Deagle Generala - Dostajesz Deagle 1/4 Oczy Katsumoto - Masz 1/na 1,2,3,4 szans na odrodzenie sie po smierci dostajesz 50 hp mozesz wykonac podwojny skokPrzeklete naboje - Masz 1/4 szans na wyrzucenie broni przeciwnika Przyczajony Sniper - Jestes prawie niewidzialny i masz 1/4 na natychmiastowe zabicie z AWPSakwa z Kasa - 16000$ co rundeDefibrylator - Masz 1/LW szansy na zreanimowanie czlonka druzyny po zabiciu wroga Scouter - Natychmiastowe zabicie ze SCOUT'a Granat Odlamkowy - Posiadasz granat, ktory rozpada sie na 5 odlamkow, odlamki zadaja 40(+int) dmg Eagle Eye - Widzisz niewidzialnych Dzialko Straznicze - Mozesz stawiac dzialko SWAT - Dostajesz AK47, M4A1 oraz AWP ! Meekstone - Dostajesz falszywa pake, ktora mozesz polozyc a nastepnie zdetonowac Tajemica Skazanca - 1/20 Na Natychmiastowe zabicie z Ak47 Mistrz scouta - Masz 1/LW szans na natychmiastowe zabicie ze scout'a Nanosuit - Jestes niewidoczny, masz 1 hp Plonace Naboje - Masz 1/LW szans jak strzelisz do gracza to go podpalisz Porazajace Naboje - Dostajesz 10 wytrzymalosci. Masz 1/LW szans na wyrzucenie broni wroga Prawa reka rambo - Zadajesz 5000 ograżeń Quad Damage - Po uzyciu na LW sekund mozesz zadac 4 razy wiecej obrazen. Perk niszczy sie po uzyciu! Rece MacGyver'a - Masz 1/4 szans, ze po wystrzelaniu magazynku nie bedzie trzeba przeladowacTajemnica Strzelca - Dostajesz M4A1 i Ak47 oraz dodatkowe 10 obrazen z nich Tajemnica Zabojcy - Nie slychac twoich krokow i masz 1/2 szansy na natychmiastowe zabicie z AWP Tajemnica Zlodzieja - 1/4 na zabranie perku swojej ofierzeZestaw Pulkownika - Dostajesz USP i +15 dmg, MP5NAVY i +15 dmg z niego oraz ubranie wroga Wyrzucenie Broni - Masz 1/5 szans na wyrzucenie broni przeciwnikaTwardy Baniak - Nie dostajesz obrazen od strzalu w glowe Bezlik Ammo - Masz nielimitowana amunicje Wytrenowany Rekrut - Dostajesz 50 Zdrowia oraz tracisz 18 kondycjiWytrenowany Weteran - Dostajesz 100 Zdrowia oraz tracisz 30 kondycjiM18 ClayMore - Dostajesz mine przeciwpiechotna ktora mozesz recznie lub automatycznie zdetonowac Podoba się ? Kliknij "Lubię to" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 BFG się bugował, to nie. I dodawaj normalne perki a nie jakieś sakwy co dają 16 000 $, tego się nie używa. Teraz piszcie dodajcie to, a potem żeby wywalić te perki bo nikt ich nie używa. Fresh wybieraj takie perki które będą używane przez graczy a nie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi