deusik 69 Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 No siemka chciałbym pokazać moje grafiki . Czasami robię dla kolegi tak 4FUN :). Zapraszam do komentowania jak i do krytykowania. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skljk 763 Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 No nie powiem mi się podoba 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 W niektórych mi tylko czcionka nie pasuje, a tak to okej. 🙂 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Co do samych prac, niektóre są dobrze zrobione, w kilku wgl napisy nie pasują :/ Popraw wymiary, bo kilka prac jest za duże, ale tak to pracę są całkiem dobrze zrobione. Masz tego plusika za starania 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deusik 69 Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 dwie nowe prace co poprawić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deusik 69 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 (edytowane) Nowe zlecenia @Weronikaa Prace robię w Ps . Gifa robiła Wercia a drugą sam robiłem :). Edytowane 5 Grudnia 2017 przez deusik 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 (edytowane) Kolorystyka jest serio ładna. W końcu ktoś kto nie robi prac jak jakiś shit. Ogólnie pierwsze prace są pod względem pomysłowości/kolorystyki bardzo bardzo dobre. Napisy tu i ówdzie mnie rażą w oczy, ale nie aż tak bardzo jak połowie galerii tutaj. Druga część prac co dodałeś - coś mi tu nie pasuje. Napisy na pewno nie są okej wszystkie, ale kolorystyka bardzo ładna. Pobaw się czymś w hd, bez napisów, teksturki, warstwy i dodać plis. Cos w stylu tapety. Jestem ciekawa jak Ci to wyjdzie, bo kolorystyka na samej Twojej sygnaturze mi się bardzo podoba (Ty ją robiłeś, prawda?) + W jakim programie robisz? + Co do techniki nie jest źle, ale widze małe niedociągnięcia. Musisz spojrzeć pod każdym kątem na prace. + Chodzi mi o tą drugą prace @deusik Edytowane 5 Grudnia 2017 przez Weronikaa .. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR 223 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Jak dla mnie prace są zaje***** Popracuj troche nad kolorystyką i dobieraniem napisów Ps. Leci + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deusik 69 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Nowe zlecenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 (edytowane) Prace są ładnie i dosyć estetycznie wykonane, lecz nie używaj cały czas tej samej czcionki. Poszukaj na internecie jest masa bardzo fajnych czcionek. Edytowane 10 Grudnia 2017 przez TomeK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boblee 202 Opublikowano 10 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2017 Prace są fajne, ale czcionki nie pasują do nie których prac i wtedy to psuje prace. np. tutaj 2 godziny temu, deusik napisał: Nowe zlecenia Czcionki w ogole nie pasują, 3 działy niżej masz paczki czcionek od Werci i Weronikii i tam masz pare fajnych. A tak to jest git. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi