Gość Itachi Uchiha Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Witam. Ostatnio trochę bawiłem się w gimpie i wyszło mi to Przerabiałem z tego Zrobiłem też drugą pracę, ale ta mi średnio wyszła Korzystałem z tego Proszę, aby ktoś dał mi porady, co robić, żeby moje prace wyglądały lepiej. Korzystam z programu Gimp 2.8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boblee 202 Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 (edytowane) W pierwszym napis wgl nie pasuje. Drugie jest już fajne, pobaw sie jeszcze kontrastem to bedzie miodzio. Trzecie czcionka i kolor napisów wgl nie pasuje do obrazku. Jak na początek może byc. P.S Czy tylko ja zauważyłem, że teraz wszyscy robią sobie galerie? @hiroto ten krul ^^ nie tylko Ty, przy czym to jest typowe nabijanie posta i lajków. Edytowane 26 Listopada 2017 przez Wercia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Przecież w tych pracach jest tylko dodanie napisu który wgl nie pasuje i zmieniona kolorystyka, to co Ty tutaj zrobiłeś wgl? Zrób jakieś SWOJE pracę, a nie bierzesz gotowca i tak na prawdę nic nie zrobisz, bo przy tym jest 5 minut roboty ;-; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Dobre określenie "zabawa" Pierwsze co rzuca się w oczy to napisy i czacionki jak napisal hiroto, a drugie, że taka praca jest do zrobienia w 2 min, bo zeby dodac napis i zmiienic kolor to zadna filozofia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Itachi Uchiha Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 (edytowane) Kolejna praca. Nie wiem jak wyszło, ale próbowałem odrysować postać. Korzystałem z Prosiłbym, aby jakiś grafik doradził mi, co mam robić,a by moje prace były lepsze. Edit @hiroto ten krul ^^ czytaj ze zrozumieniem proszę. Edytowane 29 Listopada 2017 przez Itachi Uchiha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boblee 202 Opublikowano 27 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 JEzeli tak ci zależy to słuchaj: -oglądaj poradniki gimp/ps -idź już do photoshopa masz tam więcej opcji -Nie dodawaj gotowych obrazków tylko pobaw się na warstwach. Co do tej pracy na gorze. Jezeli jeszcze nie ogarniasz podstawowych opcji gimpa to nie odrysowywuj obrazków tylko rób własne prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 27 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 20 godzin temu, King of Lions napisał: Dobre określenie "zabawa" Pierwsze co rzuca się w oczy to napisy i czacionki jak napisal hiroto, a drugie, że taka praca jest do zrobienia w 2 min, bo zeby dodac napis i zmiienic kolor to zadna filozofia Wróciłeś na sieć i już obrażasz ?Śmieszny jestes. Jego prace są o wiele lepsze od twoich (Nie wiem czy to można nazwać pracami) prac. A co do ciebie Dawidku, rób to co robisz aż dojdziesz do celu, jak już mówił @hiroto ten krul ^^ pooglądaj poradniki na yt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi