MajuN 682 Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Nick: MajuN Powód rezygnacji: Brak chęci do dalszej opieki nad serwerem. Słaba aktywność graczy. Cos od siebie: Myślę, że przez te ponad 2 lata sporo wniosłem na serwer, niestety przez słabą aktywność graczy jestem zmuszony do zrezygnowania z tego serwera. Od 2 lat niestety to samo, ludzie grają przez pierwszy tydzień po czym, gdy wbija się większy level rezygnują z rywalizacji. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Szkoda, ale rozumiem. Dziękuje CI bardzo za pomoc przy serwerze, bo sporo robiłeś przy nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 890 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi