MajuN 682 Opublikowano 30 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2017 Nick: MajuN Powód rezygnacji: Brak chęci do dalszej opieki nad serwerem. Słaba aktywność graczy. Cos od siebie: Myślę, że przez te ponad 2 lata sporo wniosłem na serwer, niestety przez słabą aktywność graczy jestem zmuszony do zrezygnowania z tego serwera. Od 2 lat niestety to samo, ludzie grają przez pierwszy tydzień po czym, gdy wbija się większy level rezygnują z rywalizacji. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 974 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Szkoda, ale rozumiem. Dziękuje CI bardzo za pomoc przy serwerze, bo sporo robiłeś przy nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 974 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Właściciel Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi