Gość Itachi Uchiha Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 (edytowane) 1. Nick: Kaneki 2. Imię: Dawid 3. Wiek: 14 4. Znajomość amxmodmenu (0-10): 8 5. Znajomość regulaminu serwera (średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7 6. Sprawny i działający mikrofon: Tak 7. Składka: Tak 8. Link do swojego GameTracker'a**:Tutaj moje nowe, po resecie https://www.gametracker.com/player/Kaneki/193.33.176.64:27015/ a tutaj przed resetem https://www.gametracker.com/player/Itachi Uchiha/193.33.176.64:27015/ 9. Parę słów o sobie **:Nie chcę już kopiować, dlatego więcej informacji o mnie znajdziecie TUTAJ 10. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Chciałbym zostać administratorem, ponieważ widzę graczy, którzy używają wspomagaczy. robiłem ssy ok. 10 graczom i tylko 2 z nich wrzucili ssy 11. Czy posiadasz STEAM? (Tak/Nie): Tak, oraz csa na nim. 12. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: od godziny do dwóch 13. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):dni robocze od 16-21 Z PRZERWAMI a weekendy (sobota) od 13- 20 Z PRZERWAMI (niedziela) 13:30 do 20:00 Z PRZERWAMI 14. Staż w Counter-Strike 1.6: 3 lata 15. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków):Miałem strażnika 3 razy na jb, 2 razy admina na codzie tutaj. Edit: Opiekun popełnił błąd dając mi ostrzeżenie (kiedyś może wyjaśnię czemu) Edit2. Albo nie, wyjaśnię teraz. Przed resetem Opiekun serwera rzucał granaty na dust2_long i powiedział, że /regulamin jest ważny. Po resecie rzekł, że na mapie dust2_long nie można rzucać granatów i napisał też, że /regulamin jest nie ważny i wprowadzam graczy w błąd, przy czym dał mi ostrzeżenie Przepraszam za tamtą rezygnację, ale po niej opiekun powiedział, że sam popełnił błąd (zapisałem screena). @Mercus** Przemyśl utrudnianie gry adminom, poprzez slapowanie i slayowanie. Edit3: Poproszę o dodanie mojej premki, za którą zapłaciłem (składka + aktywność) i tą którą wygrałem w konkursie, co powinna być do 12 grudnia Edytowane 3 Grudnia 2017 przez Itachi Uchiha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crystal SexMasterki 275 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 (edytowane) Jestem na TAK (DUŻE TAK) + Wiek + Znajomość Regulaminu + Amx + Staż - Podejmujesz pochopne decyzje + Składka + Gt Dawidzie jak złożyłeś tą rezygnację to padłem, nie chciało mi się współpracować z administratorem który co najwyżej spami tylko bindami, żadnej pomocy, ani żadnego kontaktu na tsie oraz tiltuję się przez mikrofon, myślałem żebym sam złożył rezygnację. Podejmujesz pochopne decyzje, wiem że popełniłeś błąd ale mam nadzieję że go przemyślałeś. Bez ciebie ten serwer NIE ISTNIEJĘ Nie mam zamiaru ciągnąć tego bez ciebie. POZDRAWIAM Edit- Serio @Mercus** zabrałeś mu nawet premke za którą zapłacił i wygrał w konkursie ? ŻAŁOSNE ! Edytowane 3 Grudnia 2017 przez Crystal SexMasterki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Receiver. 13 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Mocne argumenty tu się leją no ale cóż, chyba trzeba to wyjaśnić nie? To zacznijmy od tego Cytuj Jedno jest pewne. Na coda nie wracam Hipokryzja, ale nie o tym tu chciałem napisać Godzinę temu, Itachi Uchiha napisał: powiedział, że /regulamin jest ważny. O ile mi się zdaje niczego takiego nie powiedziałem, zważywszy, że "/regulamin" stracił ważność po 1 zmianie regulaminu która nastąpiła we wrześniu i od tamtej pory Ciągle mówię, że jest nie ważny ale to tylko "idiota" by tego nie zauważył. Kolejna sprawa Godzinę temu, Itachi Uchiha napisał: Przepraszam za tamtą rezygnację, ale po niej opiekun powiedział, że sam popełnił błąd (zapisałem screena). @Mercus** Przemyśl utrudnianie gry adminom, poprzez slapowanie i slayowanie. Przemyślałem ohh i to nie wiesz jak A o co chodzi z tym błędem? Oh, może plugin odpowiadający za blokadę he/sg/fb nie odpowiadał? Więc w takim razie w tamtej chwili powinienem ukarać ok. 10 graczy za to, że rzucali granaty (w tym wy) tak? Tak jak @up odrzucone. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi