Marina. 1 405 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Czy jest taka rzecz, której powinieneś się pozbyć, ale nie potrafisz tego zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Tak, usunąć piosenke Czuuxa z telefonu ;x 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F1kSu 151 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Komputer jak gram w cs ale nowy bd musial kupowac :V Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Tak, fobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR 223 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 (edytowane) Braku punktualności, bo wydaje mi się, że zawsze mam czas. Mnie to nie przeszkadza, ale innym tak. No i pozbycie się tej cechy powodowałoby brak konieczności tłumaczenia się i kłamania często. Zaczyna mi brakować inwencji. Nawet do szkoły przyjeżdżam na ostatnią chwile lub wpadam parę minut po czasie. Z drugiej strony mam poważne wątpliwości co do tego, że pozbyć się uda, ponieważ tendencja jest taka, że z wiekiem coraz bardziej mam to gdzieś. @Itachi Uchiha kiedys tam założyłem konto i se teraz moją wypowiedź skopiowałem tutaj xd Edytowane 5 Grudnia 2017 przez PoLaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Niektórych z forum. XDDDDDDDDD A tak serio to niektórych cech, tak jak strachu, zbyt bujnej wyobraźni, czasami nawet zbyt dużej odwagi.... 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Kilka wspomnień, niektórych cech, leków, bujnej wyobraźni, czasami aż zbyt bujnej :V 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Itachi Uchiha Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Jest coś takiego. Niektórych przyjaciół :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Mort| 249 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 (edytowane) Jestem osobą która nie lubi przegrywać, a wręcz nienawidzi i boje się przyznać do tego, że jestem w czymś słabszy i ciągle dążę do tego by pokazać, że jednak to ja jestem lepszy od kogoś w czymś, to samo jak są jakieś zawody to ja mimo, że w szkole byłem jako jedyny chłopak w podstawówce wyróżniony za osiągnięcia sportowe to nie lubię na nie jeździć ze strachu, że je przegram :c takiej "cechy" bym chciał się pozbyć. Edytowane 5 Grudnia 2017 przez SharD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Czasem aż za bardzo przejmuję się losem innych ludzi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR 223 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Pogodzić się z porażką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eqk 440 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 (edytowane) Nie potrafię powiedzieć "nie", czego skutki często ranią innych. Łatwo daje się zmanipulować, pozwolić innym mieszać w moim życiu lub dać się wykorzystywać Edytowane 5 Grudnia 2017 przez eqk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aassingo:) 187 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 Jestem zbyt miły, nie potrafię odmawiać, czy też za bardzo się przywiązuję do ludzi. Chciałbym się pozbyć tych 3 cech, ale nie potrafię. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bequdas 30 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Chciał bym się pozbyć harakteru u go zmięnić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tsukuyomi 629 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Brak asertywności, zdecydowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Palenie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychux 378 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 pingu w csie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi