erii 37 Opublikowano 5 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2017 (edytowane) 1. Nick: polski_sniper 2. Imię: filip 3. Wiek: 18 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 6/7 5. Sprawny i działający mikrofon**: tak 6. Składka (tak/nie): tak 7. Link do swojego GameTrackera**: https://www.gametracker.com/player/polski_sniper/212.91.26.61:27045/ 8. Parę słów o sobie **: witam jestem filip mieszkam w Radomiu mam 18 lat interesuje sie esportem pirotechniką i sztukami walki na serwie gram ponad pol roku znają mnie tam chyba wszyscy większość mojej gry spędzam na serwie . staram sie byc mily dla kazdego ogólnie jestem pozytywną osobą .wielokrotnie kupowalem vipa na serwie 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: adminem chciałbym zostać ponieważ jak gram wieczorami i nie ma admina na serwie panuje nie mila atmosfera i nie da sie normalnie grac oraz mógłbym pomóc w utrzymaniu porządku na serwie 10. Steam_ID: http://steamcommunity.com/id/Polski_sniper 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: od 3 do 5 h dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): gram conajmniej 5 dni w tygodniu najczęściej od 20 do rana 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: na tym koncie mam 300 h ale miałem więcej kont 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): tak oraz w cs 1.6 mialem wielokrotnie admina Edytowane 5 Grudnia 2017 przez polski_sniper 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianzwolak 182 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Jestem na tak Polskiego Snajpera znają chyba wszyscy jest : Ogarniety Miły Opanowany Kulturalny Inteligentny Prawde mówiąc mógłbym tak jeszcze wymieniać z godzinkę, ale po co moim zdaniem aktualnie nie ma lepszego kandydata na to stanowisko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King 22 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Polecam gracza jest ogarnięty, spokojny, pomocny. Przyda się do ogarnięcia ludzi na servie pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ada 98 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Jestem na TAK :). [+] ostatnio dużo czasu spędza na serwerze a aktywny admin jak najbardziej się przyda [+] ogarnięty[+] wiek[+]kultura Jedynym minusem jest to, że w gt widniejesz tylko od 2 tygodni, aczkolwiek myślę że szybko to nadrobisz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HsFataL 7 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 na TAK + Bardzo często widuje cię na serwerze + ogarnięty +mikro,składka nawet rozpisane podanie,pozatym jest mało jest adminów na serwerze więc napewno przydał byś się na to stanowisko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar 169 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Przyjmuję zgłoś się do mnie na pw lub steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar 169 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi