PrawaRekaBoga 9 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 (edytowane) Witam. Mając na uwadze ostatnie dni w grze chciałbym powiedzieć, że po niedawnym resecie często zacina mi się gra, wyrzuca mnie po prostu z niej i trzeba wchodzić od nowa i od nowa starać się o swoje wyniki. Nie jest to przyjemne gdyż dzieje się to bardzo często, nawet co 10 minut, tak, że więcej uruchamiania gry niż samego grania. Nie pomogło nawet usunięcie Cs'a i zainstalowanie go od nowa. Wiem, że problem dotyczy też kilku innych graczy choć nie wszystkich. Rozmawiałem z Nimi i mają ten sam problem. Wiecie co się dzieje? Stało się tak po resecie więc może Góra wie o co chodzi? Macie jakieś pomysły jak temu zaradzić? Piszcie jeśli coś wiecie bo przecież każdy chce tu miło i przyjemnie spędzić czas. Edit 1: A co z graczami właśnie na non steamie? Wcześniej nikt z nas nie miał takiego problemu. Edytowane 7 Grudnia 2017 przez PrawaRekaBoga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maus 833 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Nie raz byłem tego świadkiem, większość jak nie wszyscy gracze grający na ns'ie dostają tzw. "Laga" a ich wywala z gry. Gracze grający na steam nie mają z tym problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Ten temat był zbędny, już mówiłem, że nie wiadomo co powoduje te crashe.. Najprawdopopodobniej są to błędy pluginu na modele lub samych modeli. Muszę zatrzymać plugin z modelami, a jak to nie pomoże to już nie wiem. Temat zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi