MrDevix 208 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 (edytowane) Wzór: Komputer/Laptop: Laptop Acer System na którym pracujesz: Windows 7 Informacje o komputerze / laptopie ( procesor,karta graficzna itd)*: W czym masz problem?: Gdy już się zalogowałem oraz po napisie "Zapraszamy" zamiast pulpitu robi się cały czarny ekran jedynie widać kursor. Próbowałem wiele rzeczy ale żadna nie pomogła. Gdy chce włączyć menadżer zadań to kółko przy myszy ładuje się lecz i tak nic się nie wyświetla i cały czas jest czarny ekran /edit @Wazzup Nyga jak xd jestem zielony w tym @Wazzup Nyga mam wybrać opcję Napraw Komputer czy tą awaryjna xd @Wazzup Nyga masz GG czy cos żeby tutaj nie zasmiecać, a co do tego przywraca to jak klikam ten Safe Mode to nie robi mi się tak jak na filmie tylko każe mi się zalogować i po zalogowaniu widzę pupil ale otwiera się jakiś program "Pomoc i obsługa techniczna systemu Windows" i się zawiesza @Wazzup Nyga nie mogę zapraszać na steam bo nie wpłaciłem 5 euro... xd @Wazzup Nyga http://steamcommunity.com/profiles/76561198367952843/ Edytowane 12 Grudnia 2017 przez *Devix* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 (edytowane) Próbowałeś go odpalić w trybie awaryjnym i zrobić przywrócenie systemu? @*Devix* Uruchom ponownie komputer i natychmiast zacznij naciskać klawisz F8. W menu Zaawansowane opcje rozruchu systemu Windows za pomocą klawiszy strzałek wybierz opcję Tryb awaryjny i naciśnij ENTER. ZDJECIE Odnośnie przywracania systemu, tutaj masz filmik Edit: Awaryjną, tak jak masz na filmiku Zaproś mnie na steam http://steamcommunity.com/id/noochancee To daj link do profilu Edytowane 12 Grudnia 2017 przez Wazzup Nyga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi