MEFEDRON TO ZIOMAL 5 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Twój nick: "MEFEDRON TO SZMATA" Nick oskarżonego: PIOTR IP/SID oskarżonego (komenda status): STEAM_1:0:2014220839 Godzina i data przewinienia: 19.12.2017 - 19:23:53 Opis sytuacji: Zaczynając mój jakże ciekawy wywód chcę zaznaczyć, że admin, który ofiarował mi bana nie ma żadnego pojęcia o tym czym się "zajmuję" jeśli można tak nazwać 30 minutową aktywność w ciągu dnia. Nie będę się rozpisywał wszystko znajdzie się poniżej jako dowody w sprawię. Dowody (demo, SS, świadkowie): 200 thousand on my wrist : asia slyszalem ze robisz loda za klase premiumMEFEDRON TO SZMATA : to prawdaAsiaaa : To zle slyszalesMEFEDRON TO SZMATA : poywierdzxone info MEFEDRON TO SZMATA : hahah jak piszaZabityZaBity : ale ty jestes glupi typieZabityZaBity : mefa ci mozg wyzarla juzMEFEDRON TO SZMATA : a co to twoja dziewczyna czy zakochales sie od pierwszego wpiosu na forum ?MEFEDRON TO SZMATA : XDD PO TYCH WIADOMOŚCIACH POJAWIŁA SIĘ ZMIANA MAPY, NA KTÓREJ NIE POGRAŁEM ZBYT DŁUGO. Steam ID gracza STEAM_1:0:2014220839 Nick gracza MEFEDRON TO SZMATA Admin PIOTR Powód Kultura + obraza Data 19.12.2017 - 19:23:53Długość bana 1 dni. Wygasa 20.12.2017 - 19:23:53 Nazwa serwera #3[DeathRun] Cs-Classic.pl[Klasy] (deathrun_easy_professional_x Kicków 0 PROSZĘ ZWRÓCIĆ UWAGĘ NA CZAS (POMIJAJĄC FAKT, ŻE NIE ZŁAMAŁEM REGULAMINU W ŻADNYM PODPUNKCIE) A TU DLA PORÓWNANIA BAN DLA KOLEGI CO JUŻ PRZEGIĄŁ Steam ID gracza STEAM_0:0:33102724 Nick gracza 200 thousand on my wrist Admin OptimusPrim Powód Nie ladnie wyzywac Data 19.12.2017 - 19:24:07Długość bana 30 min. Wygasa 19.12.2017 - 19:54:07 Nazwa serwera #3[DeathRun] Cs-Classic.pl[Klasy] (deathrun_easy_professional_x Kicków 0 Uwagi (opcjonalne): Ja tylko chciałbym aby osoba nic nie wnosząca do tego serwera w żadnym stopniu utraciła siłę dzięki, której może niszczyć grę innym. Nie wracam na serwer jeśli skarga zostanie odrzucona ponieważ znam swoją wartość, gram tu nie od dziś i nie pozwolę się poniżać oraz być przysłowiowym klaunem. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OptimusPrim 402 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Koledze niżej dołożyłem 1 dzień dodatkowo bo na koniec jeszcze zwyzywał. A co do cb to niech wypowie się sam PIOTR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MEFEDRON TO ZIOMAL 5 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 12 minut temu, OptimusPrim napisał: Koledze niżej dołożyłem 1 dzień dodatkowo bo na koniec jeszcze zwyzywał. A co do cb to niech wypowie się sam PIOTR Rozmawiamy o sytuacji, którą opisałem. Jesli kolega dostał później bana za wyzywanie admina to już w to nie ingeruję. Chcę tylko udowodnić iż to co się stało to czysta abstrakcja, ale nawet jeśli bym napisał niecenzuralnie to tak walczycie o stałych graczy na serwie ? ban na 1 dzień ? MASAKRA. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Obraza na tle seksualnym.Każdy gracz jest traktowany tak samo,następnym razem pomyśl 2 a może 3x za nim coś głupiego napiszesz.Ban zostaje.Nie czekam na wypowiedź Piotra,bo jest niepotrzebna. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi