ZabityZaBity 117 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Twój nick:ZabityZabity Wiek:~21 Kilka słów o Tobie: mam na imie Jakub mieszkam w warszawie slucham rapu nie mam problemu z alkoholem jestem dobrym chlopakiem nic sie nie zmienilem od 4 lat Dlaczego starasz się o tę funkcję?:staram sie gdyz,chciałbym zapanować nad ogólno panującym bałaganem na serwerze gdy nie jest obecny ani jeden administrator ludzie dostaja małpiego rozumu zaczynają skracać biegać po txt. choc nie mogę ukryć ,ze lubię obdarowywać ludzi banami Czy posiadasz doświadczenie jako admin?:troche tak Znajomość AMX (dobra, słaba / 1-10):6 Staż w grze:4745 dni Link do Twojego GameTrackera:https://www.gametracker.com/player/ZabityZaBity/193.33.176.143:27015/: Ile czasu możesz poświęcać serwerowi? (dni robocze, weekendy):dni robocze 1h weekendy 3h Czy uiścisz składkę adminowską?:tak jest --------------------------------------------------------- 7 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arow 198 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 (edytowane) Na tak! +Wiek +Doświadczenie, miał administratora +/- GT +Składka Obyś się dostał, powodzenia! Edytowane 19 Grudnia 2017 przez Shadowxd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arard 61 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Ofc Tak +Doświadczenie w opór +Aktywność jako admin miał w cholerę sporą Podanie nie powala, ale raczej nie trzeba go przedstawiać xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OptimusPrim 402 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 No oczywiście że tak + Zgłasza ludzi na u@ i na steam + Na serwie gra od dawieen dawna + Gt nadrobi + Składeczka + Wiek + Potrafi utemperować charakterki Nic tylko brać puki gorący. Powodzenia Kubuś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTR_xD 375 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Na tak +pomocny +ogarniety +doswiadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsu 281 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Na tak: -Pomocny -Zgłasza osoby łamiące regulamin -Składka -Wiek -Doświadczony -Jedyne do czego można się przyczepić to GT, ale myślę, że nadrobi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Przyjęty na okres próbny 2 tyg.Zapraszam na PW. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 20 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi