Bucek 45 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Dzisiaj podczas zabawy "Headshot Day" , P. powiedział żebyśmy sprawdziili czy działa komenda !ulecz. Byłem prowadzącym, wpisałem komendę. Komenda zadziałała powodując uleczenie wszystkich więźniów ,a jak wiemy na zabawach nie powinno to działać :v [/spoiler]Na serwerze czasem jest autonapis,że za wykrycie błędu i napisanie na forum jest nagroda , z chęcią bym przyjął,nawet skromną 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hangetsu 143 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Myślę, że to P. znalazł błąd, a Ty go zgłosiłeś na forum. W razie nagrody bym podzielił to na dwie osoby w takim razie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hangetsu 143 Opublikowano 23 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2017 Są demka. Wystarczy podać link i rundę, w której był hs. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi