Skocz do zawartości

[BŁĄD] Ruletka

Bucek

Rekomendowane odpowiedzi

Siema, znowu ja XD mam jakieś wyjątkowe szczęście do tych błędów :v

Zagrałem sobie w ruletce i wylosowałem "SMOKE" - zakładam ,że chodziło o granat dymny. Problem jest taki,że nagrody nie dostałem mimo wiadomości i użycia komendy !los

https://imgur.com/a/1VkVw

@KonWoy Żaden z opisanych przez ciebie problemów się tu nie spotkał. Być może było jak pisałeś i smoke wpadł za teksturę,ale np. podłogi (ale w tedy to już nie problem pluginu),bo nigdzie nie leżał,a współwięzien go nie podniósł

@KonWoy wydaje mi się,że można zamknąć temat.

Edytowane przez Bucek
  • Haha 1

Macie rację. Dziś wylososałem Zeusa, który wyparował po prostu. Nie wiem, może w przyszłości zostanie to naprawione, ale wydaje mi się, że te błędy są na tyle sporadyczne, że nie utrudniają gry. 

• 2 tygodnie później...

Przedmioty, które zostały wylosowane z ruletki pojawiają się niewiele przed Tobą
Jeżeli przylegasz do cienkiej powierzchni i patrzysz się w nią, wylosowany przedmiot pojawi się za tą powierzchnią
Jeżeli wylosowałeś przedmiot w grupie więźniów istnieje szansa, że ktoś inny go podniesie
Jeżeli wylosowałeś przedmiot a posiadałeś już go - upadnie Ci on na ziemię 

Jeśli to żaden z tych przypadków to prosiłbym o więcej szczegółów, bo u mnie taki błąd nie występuje

@KonWoy Jak wylosujesz zeusa czasami zdarza się, że wypada na ziemię bez możliwości podniesienia. Wygląda to tak jakbyśmy losowali wystrzelonego zeusa. Ze smokiem też mi się zdarzyło coś takiego parę razy.

2 godziny temu, Son of the Scream napisał:

@KonWoy Jak wylosujesz zeusa czasami zdarza się, że wypada na ziemię bez możliwości podniesienia. Wygląda to tak jakbyśmy losowali wystrzelonego zeusa. Ze smokiem też mi się zdarzyło coś takiego parę razy.

Mi Tak Samo sie robi

• 4 tygodnie później...

Nie rozumiem dlaczego takie błędy występują , ale każdemu co innego nie działa

W dniu 23.12.2017 o 19:26, Bucek napisał:

Siema, znowu ja XD mam jakieś wyjątkowe szczęście do tych błędów :v

Zagrałem sobie w ruletce i wylosowałem "SMOKE" - zakładam ,że chodziło o granat dymny. Problem jest taki,że nagrody nie dostałem mimo wiadomości i użycia komendy !los

https://imgur.com/a/1VkVw

@KonWoy Żaden z opisanych przez ciebie problemów się tu nie spotkał. Być może było jak pisałeś i smoke wpadł za teksturę,ale np. podłogi (ale w tedy to już nie problem pluginu),bo nigdzie nie leżał,a współwięzien go nie podniósł

Dokładnie mam tak samo tylko że z flashem z resztą nie ma problemu.

Edytowane przez Legendar

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności