Wyimaginowanyy 1 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Twój nick:wyimaginowany Nick oskarżonego:ZabityZaBity IP/SID oskarżonego (komenda status):To admin. Godzina i data przewinienia:24.12.2017 - 16:58:49 Opis sytuacji:gralismy we 2 bylem w tt poszlem afk na specta i dostalem bana za ucieczke z tt;_; Dowody (demo, SS, świadkowie):HLTV Uwagi (opcjonalne):Ta osoba nie nadaje sie na admina poza tym dzis dostalem 3x slaya na mapie jak gralem nie wiem z jakiego powdu ;v 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2017 Czekam na wyjaśnienie od @ZabityZaBity 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZabityZaBity 117 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 (edytowane) poszeDLES na speca zgadza sie tyle ze z tt jak jest hltv tzn bylo to akcja bedzie szybka Marcin obczai i bedzie zamek caly czas afczyles zostawales sam afczyles robiles 2 skoki stawales na 20 sec wiec sleje szly sam jestes nastaviony offensyvnie do mnie wiec ja nie bede okazywal mojego miekkiego serduszka /STANDARD/ mapka arctic bylismy sami byles w tt poszedles do spec wywalilo mnie do tt i ty byles w spec poszla banicja i moglem sie cieszyc milym skakniem w samotnosci przed otwarcuiem wigiljnego karpia mieweam tu juz admina i mysle ze sie sprawdzalem bywalt bany za ad ale to bujdy afk- Away From Keyboard nie ruszales sie nie skakales mimo ze byles ostatni i 14 osob patrzy jak gapisz sie w ziemie tak na pewno to noe byl afk za bardzo chyba nick wziales sobie do serca Edytowane 25 Grudnia 2017 przez ZabityZaBity 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 @Wyimaginowanyy na rozpisanie demka masz 24h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyimaginowanyy 1 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2017 na abstract moze stalem ale byl poczatek rund wszycy grali a ze na chwile stanalem to nie znaczy ze jestem afk i trzeba mnie killac a na arcticu po co mialbym uciekac z tt skoro bylismy sami, powiedz mi specjalnie chciale bana dostac jezeli siedialem na tym spect i nie dolaczalem do druzyny to chyba oczywiste ze bylem afk bo nie czaje jeszcze przy adminie nie pograzaj sie gosciu. Admin ma przede wszystki pilnowac porzadku na serwerze i starac sie zeby innym gracza grlo sie jak najlepiej na tym serwerze a nie dawacc bany za wymyslone sytuacje po co piszesz podanie skoro nie nadajesz sie na ta funkcje 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi