Złota Owca 624 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Nick: Złota Owca(podajemy swój nick) Opis problemu: Nie wyświetla mi serwera dd2 w ulubionych oraz nie mogę się polaczyc z serwerem przez konsole, mimo że nie ma żadnego błędu.(Opisz dokładnie z jakim problemem się borykasz) ScreenShoot: (zrób zdjęcie i umieść go na naszym hostingu / jeżeli screen jest niepotrzebny nie umieszczasz) System operacyjny: win 10 (XP/Vista/7/8/10 i inne) Kontakt: staram,pw (gg/steam/pw) Inne: robiłem spójność plików, reinstall cze i inne rzeczy proponowane, ale nie pomoglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eqk 440 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 zrob sb formata dysku xddxdxd ja nie informatyk i zawsze tak robie jak jakis problem jest xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shino 1 881 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Z tego co wiem to problem rozwiązany, więc zamykam temat. W razie czego daj znać na PW, gdyby trzeba było znowu otworzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi