Hangetsu 143 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 WITAJCIE! Jestem OTP Dravena i chciałbym wam dziś troszkę opowiedzieć o tej postaci. Zacznijmy od jego zalet +Bardzo duże obrażenia +Szybkie zdobywanie złota +Jest idealnie dopasowany pod nowe runy +Przy osobie umiejącej farmić można zdziałać naprawdę wiele i już w 10 minucie można mieć jego pierwszy przedmiot. Przejdźmy teraz do minusów -Mało mobilny -Bardzo łatwo nim stracić przewagę -Łatwy do zabicia, jeżeli w przeciwnej drużynie jest postać z kontrolą ruchu -W walkach drużynowych bardzo trudno łapie się topory. Jego umiejętności -Liga Dravena Draven zdobywa Uwielbienie fanów, łapiąc Wirujący Topór lub zabijając potwora, stwora lub niszcząc wieżę. Zabicie wrogiego bohatera daje Dravenowi dodatkowe złoto, zależne od zgromadzonego Uwielbienia. -Wirujący Topór Następny atak Dravena zada dodatkowe obrażenia fizyczne. Topór odbije się rykoszetem od celu i wzleci wysoko w powietrze. Jeśli Draven go złapie, będzie natychmiast mógł cisnąć kolejny Wirujący Topór. Draven może być w posiadaniu maksymalnie dwóch Wirujących Toporów na raz. -Gorąca Krew Draven otrzymuje premię do prędkości ruchu i prędkości ataku. Premia do prędkości ruchu zmniejsza się wydatnie wraz z upływem czasu. Jeśli Draven złapie Wirujący Topór, będzie mógł natychmiast ponownie użyć umiejętności Gorąca Krew. -Z Drogi! Draven rzuca toporami, zadając obrażenia fizyczne trafionym celom i odrzucając je na bok. Trafione cele zostają spowolnione. -Tornado Śmierci Draven ciska dwoma toporami, zadając obrażenia fizyczne każdej trafionej jednostce. Tornado Śmierci powoli zmienia kierunek lotu na przeciwny i wraca, gdy trafi we wroga. Można aktywować tę umiejętność, gdy topory są w powietrzu, aby szybciej wróciły. Podczas powrotu zadają mniej obrażeń każdej kolejnej trafionej jednostce i resetują się. Kolejność rozwijania umiejętności: R<Q<W<E lub R<Q<E<W TO ZALEŻY OD PLAYSTYLE, ACZKOLWIEK JA PREFERUJĘ DRUGĄ KOMBINACJĘ Kolejność kupowania przedmiotów: <<<<< TU PRAGNĘ ZAUWAŻYĆ, ŻE OSTATNI ITEM JEST ZAZWYCZAJ SYTUACYJNY Teraz czas na runy do Dravena Ja osobiście gram na takich i polecam je bardzo serdecznie. Mam nadzieję, że poradnik wam pomógł, życzę wam udanej gry i w razie jakichś problemów piszcie śmiało, chętnie pomogę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fox28081995 50 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 (edytowane) Wole tam Varusa i moje 1200-1700 ap ok co runde Edytowane 6 Stycznia 2018 przez Fox28081995 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi