Marina. 1 405 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Jaka jest najzabawniejsza rzecz, w jaką wierzyłeś jako dziecko? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR 223 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 (edytowane) Że pod ubikacją jest ukryte przejście Edytowane 2 Stycznia 2018 przez Polar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bequdas 30 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Że można przenieś się w czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 W świętego mikołaja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzeł 216 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Wróżka zębuszka 😲🙃 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samobójca 115 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Że "DOBRO" zawsze wygrywa ze "ZŁEM" 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eqk 440 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 że mam rodziców 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|Mort| 249 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 (edytowane) Że na placu zabaw jak nie wroce z mamą do domu to przyjdzie pan i mnie zabierze @Weronikaa to ile już dzieci masz ? XD Edytowane 5 Stycznia 2018 przez SharD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boblee 202 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 jak sie zgubie w sklepie to mnie sprzedadzą w dziale z mięsem. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YoungSasha 11 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Że ludzi to zabawki którzy giganci się bawia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tim0rE 350 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Że polska była jedyna na świecie xDD 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liloy 5 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 Że księżyc śpi i do tego tylko wtedy, gdy ja nie XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 no sw. Mikolaj i ze jak nie bede grzeczny to mnie Pan zabierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 W to, że istnieje coś takiego jak sprawiedliwość na tym świecie. 1 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mils 325 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Święty Mikołaj i że Polska to jedyne państwo na świecie XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hangetsu 143 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Że Bóg istnieje Że na świecie jestem tylko ja i inni ludzie to mój sen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zawsze gdy byłem mały wierzyłem w to, że pod ziemią (dosłownie ziemią) mieszkają Chińczycy. Ilekroć kopałem dołki próbowałem usłyszeć jak rozmawiają. Miałem bujną wyobraźnie więc problemu nie było z tym, aby nauczyć się ich języka. Najzwyczajniej sepleniłem coś pod nosem z myślą, że mnie zrozumieją XD! No cóż .... Dopiero gdy poszedłem do podstawówki i dowiedziałem się gdzie leżą Chiny to mi trochę szczena opadła i nie wiedziałem w sumie co mam myśleć :(. Życie jest piękne. 2 3 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Klasyka: wierzyłam w Świętego Mikołaja :(((((. Jeszcze wierzyłam, że jestem adoptowana i że zachodzi sie w ciążę przez całowanie. Nienawidzę mojego brata xD 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meduza 71 Opublikowano 6 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 że moge z dynki sztachete połamać@Weronikaa że co xDDD no to masz fajnego brata <3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeanette vi Rey 541 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Kiedyś wierzyłam i wyobrażałam sobie, że wszyscy jesteśmy zamknięci w pudełku z którego nie można uciec, a niebo to jego przykrywka. Wierzylam, że nasze wszystkie ruchy są zaplanowane, nic się nie dzieje przypadkiem tylko ktoś tym steruje, abyśmy byli tacy jak jesteśmy teraz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★★Krecik♥KZM♥ 8 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Dzięki babci wierzyłem że jak nie będę grzeczny to zabierze mnie od rodziców. Wierzyłem też w to że po zgaszeniu światła pojawiają się tam potwory, które chcą mnie zjeść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 No jak większość w Mikołaja. Gdy miałam 5 lat w święta i czasu prezentów, moje rodzeństwo było przy otwartych drzwiach na dwór.. krzyknęli "Sandra, Mikołaj leci na niebie!" ja oczywiście ucieszona, biegnę ile sił w nóżkach, aby zobaczyć Mikołaja na saniach z reniferami... patrzę się na ciemne niebo a tam pustka. Widzieli moją minę i powiedzieli, że uciekł, odleciał. Nagle tata w pokoju przy oknie mnie woła, "Tutaj jest!" to ja biegnę szczęśliwa, że jeszcze go zobaczę, patrzę na Tatę, Tata wskazuje na niebo "Tam", mówi.. i co? nie było >.< Gdy byłam troszkę starsza w nowym miejscu zamieszkania.. miałam tak ok. 6 może 7 lat to na święta dostałam takie myślę droższe prezenty od Taty oczywiście.. Myślałam, że to Mikołaj, bo Tatę by nie było stać na taką lalkę i zabawki ^^ no i myślałam tak w sumie aż do drugiej czy trzeciej klasy podstawowej.. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoodie 25 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Ahhh to były piękne czasy Mikołaj ,gwiazdka ,wróżba zębuszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer_Kill_0-0 16 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2018 Pamiętam z dzieciństwa jak mój wuja mnie straszył że zawsze jak zgaśnie światło na korytarzu to potwór za mną jest. Szczególnie że mieszkam na samej górze i pamiętam do dzisiaj jak światło zgasło biegłem po schodach jak opętany żeby mnie tylko nie złapał. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi