JustNikoś 8 Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 Nick: JustNikoś Link do SS: Niestety takowe nie istnieją Wycinek z konsoli:Connecting to public(193.33.176.67:28155) ... Server using 'public' lobbies, requiring pw no, lobby id ffffffffffffffff #Valve_Reject_Banned_From_Server (nie wygląda jak w poradniku ale tak u mnie wygląda w konsoli) Serwer: [PL]Cs-Classic.pl[NewDiabloMod][WS/KNIFE][GILDIE][DIABLO] Link do bana: http://diablocsgo.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=reklama&advType=name Słowo ode mnie, chociaż wiem, że tego tutaj być nie powinno. Nazywam się Nikodem, mam 17 lat. Na serwerowni, której reklamę posiadałem w nicku byłem administratorem i z tego powodu musiałem to mieć w nicku. Jestem trochę zapominalską osobą, przez co często zdarzało mi się wejść na ten serwer, posiadając reklamę w nicku, na co administracja od razu zwracała mi uwagę. Prośbę tę składam tylko i wyłącznie z powodu tego, że serwer ten bardzo mi się spodobał, atmosfera jest super, a administracja miła. Nie chciałbym, aby moja przygoda z tym serwerem skończyła się w ten sposób. Teraz, po rezygnacji ze stanowiska administratora chciałem się zaangażować trochę mocniej w ten serwer i poczułem się głupio, że z powodu mojego nieogarnięcia kolejna rzecz, którą lubiłem, została mi odebrana... Więc jest to wielka prośba ode mnie, abym mógł otrzymać jeszcze jedną szansę zagrania na tym serwerze z osobami, z którymi udało mi się zbudować całkiem przyjazne stosunki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter 399 Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 (edited) Kolego, a więc tak. Dział, w którym napisałeś prośbę o ub nie zajmuje się takimi rzeczami jak bany za reklamy czy inne typowe bany serwerowe (mam na myśli wszystkie oprócz cheatów). Załatw to w dziale Ndm (New Diablo Mod). Co dalej z tym będzie? Zadecyduje administracja serwera :). Powodzonka! Pozdrawiam Peter :3. edit: I na złożenie prośby o ub masz 3 dni od nabycia bana :P. (a ban jest jeszcze z 21.12.2017r.) Edited January 4, 2018 by Peter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter 399 Posted January 4, 2018 Share Posted January 4, 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts