Majster88 0 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Twój nick: MajsterKto zawinił? (Admin/Gracz): AdminNick gracza/admina na którego składasz skargę: polski_sniperIP/SID oskarżonego:Godzina i data zdarzenia: 22:20 04.01.2018Dowody (demko/screeny/świadkowie): Kubson, admin Heheszki, Lary i użytkownicy o tej godzinie na serwerze Opis sytuacji: Wczoraj polski_sniper obraził mamę Larego że jest za 5zł jestem świadkiem wraz z kubsonem, a dzisiaj zaczął awanturę do larego i powiedział że jest frajerem to ja przytoczyłem, że admin nie powinien obrażać mamy takie zachowanie skandaliczne, i po czym powiedziałem mu co o nim sądzę wkurzył się i zbanował pierwsze larego i mówiłem mu że sam obraża a banuje moim zdaniem nie powinien być na tym stanowisku, Admin Heheszki czy coś takiego próbował złagodzić sprawę ale z poskim_sniperem się nie da, jeszcze jeden chłopak się wtrącił że własnie obrażał mamę i nic ale nie pamiętam jego nicku Heheszki słyszał i kubson bo byli w tym czasie na serwie liczę na upomnienie chociaż admina. ( lary miał wtedy nick Uwielbiam płaczliwe ZDY !!!!!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bequdas 30 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 (edytowane) Przecież Heheszki ma admina to powinien chyba upominąć polski_sniper przecież, albo nwm zawołać Opiekuna lub zastępce opiekuna. albo nawet w sumie jak polski_sniper dał bana na 10minut kingowi to heheszki mogłeś też mu dać. No to moim zdanie to wyjaśnione. Edytowane 5 Stycznia 2018 przez SoNuŚ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster88 0 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Nie chodzi o banowanie go tylko o zachowanie zaczął prowokacje na serwis przytaczając wczorajszą sytuację żeby pokazać jaki to on jest i może go zbanował dzisiaj na demku jest wszystko nagrane nie ma sensu tu spamic dzisiaj opiekun czy ktoś tam ma ogarnąć całą tą sprawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianzwolak 182 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 proszę o wstawienie demka Majster nie pisz kolejnych postów tylko używaj opcji edytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erii 37 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 (edytowane) http://620673.node45.pukawka.pl/dem-am_dust2-1515100140-1515101100.zip ... Lary od samego początku prowokował mówić do innych graczy uważaj bo bana dostaniesz co chwila itp po zapytaniu sie go o co mu wczoraj chodziło ze mnie wyzywał (bo nie mam możliwości na priv bo zostałem zablokowany ) zaczęła sie ostra krytyka w moją stronę /serwera/administracji na demku jest jak Lary i dwóch jego kolegów śmieją się z serwa ze jest na szybko zrobi miony wyzyw gracza oraz mnie wielokrotnie po czym słychać cos w stylu ze wszyscy admini są przyjebani Dowód : demko / świadkowie wszyscy wypowiedzieli sie w poprzednie skardze Heheszki również twierdzi ze zawinił lary i jego *ekipa* wiec nie mial podstaw na banpwanie mnie Dzięki pozdrawiam Chyba nie nie rozumiesz albo nie wiesz jak sie edytuje żeby nie spamić. Chciałem wyjaśnień nie kłótni nie zrozumiesz tego bo sie chyba zakochałes w tym typie ja ci daje odpowiedź a ty caly czas to samo zmień argument Edytowane 5 Stycznia 2018 przez polski_sniper 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster88 0 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Miał bo ty zacząłeś może mówił lary Ale adminowi heheszki jakoś nie przeszkadzało tylko ty wróciłeś ze spekta i ty zacząłeś mówić no powtórz to co mówiłeś wczoraj A ja powiedziałem A ty czemu nie powtorzysz jak mame mu zwzywales że jest za 5 zł larego mama więc na chuj za przeproszeniem pytałeś sam obraziles jego MAME A nie jego więc widać zachowanie admina na demku slychac kto co mówi, chciałeś żeby powtórzyć to czemu sam tego nie zrobiłeś obraz mame może komuś jeszcze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
King 22 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Ogladalem demko i to twoj kolega prowokowal caly czas jak dla mnie to polski sniper nic zlego nie zrobił 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster88 0 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Byłem na servie i słyszałem polski zaczął prowokacje mówiąc żeby powtórzył A po c9 mu to do szczęścia potrzebne ? Żeby bana dostał no sam pomysł jesteś adminem i namawiasz kogoś do obrażania żeby mu bana dac, i polski sniper obraził mame larego ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianzwolak 182 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Moim zdaniem Ban słuszny Zaczeliście się z nim kłócić on nazwał jednego z was frajerem, ponieważ go prowokowałeś potem zwyzywaliście go cieszcie się, że macie bany na tak krótko. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianzwolak 182 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi