qrnt 77 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 (edytowane) Nick: (podajemy swój nick) :] Opis problemu: (Opisz dokładnie z jakim problemem się borykasz) Odkąd pobrałem cs 1.6 [no steam] na laptopa gdy gram na deathrunie i zaczynam bunny hopować to co jakiś czas na około jedną sekunde mam jagby sensitivity 6 i przez to myszka mi robi większy obrót i spadam na innych serwerach jest wszystko dobrze ,fpsy tez dobre ScreenShoot: (zrób zdjęcie i umieść go na naszym hostingu / jeżeli screen jest niepotrzebny nie umieszczasz) System operacyjny: (XP/Vista/7/8/10 i inne)10 Kontakt: (gg/steam/pw) pw Inne: Edit wpisuje fps_max 1000 , fps_modem 1000 i developer 1 Edit2 @Zygi gram na non steam Edit3 @Zygi tak Edit4 @hoodie na każdej myszce tak mam Niektórzy mówią że to wina laptopa Edit5 pobrałem csa na steama nie pomogło ale jak wpisałem m_rawinput 1 to już wszystko dziala Edytowane 22 Stycznia 2018 przez qrnt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vaaS 948 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 W sumie też mam tam taki sam problem, nawet się zastanawiałem czy laser nie jest je*nięty ale wszystko jest z nim okej :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2018 A wpisujesz sobie komendy w grze ? Bo może problem nie jest od strony myszki tylko od strony serwera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 (edytowane) spróbuj wpisać to w konsoli - gl_vsync 0 - gl_ansio 0 - m_rawinput 0 @qrnt reinstalowałeś grę? Edytowane 10 Stycznia 2018 przez Zygi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoodie 25 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 myślę że laser ale jak to nie to to nie mam innego pomysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zerciu 6 Opublikowano 17 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2018 Może zacznijmy od czegoś banalnego, co może załatwić sprawę: Nie masz czasem zabrudzonej podkładki / biurka? Sensor w myszce to tak naprawdę bardzo szybka kamera - jeśli jest faktycznie brudno, to sensor stara się zbyt szybko nałożyć poprawkę na położenie kursora, co wiąże się z takim przeskokieme czułości. Tak czy inaczej przetrzyj miejsce pracy ściereczką. Podepnij mysz na inny port - może port, w który jesteś wpięty ma wahania w napięciu, co sprawia problem. Inny port czy podłączenie pod HUB będzie dobre. Masz mysz bezprzewodową? - zazwyczaj problemy tych myszy zaczynają się od słabego zasilania. Wymień bateryjkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
★★Krecik♥KZM♥ 8 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 A sprawdzałeś może myszkę na innych serwerach czy jest to samo/ jeśli tak to możesz wymienić myszkę bądź pobawić się ustawieniami jej bądż sprawdzić co w cs jest źle ustawione że tak się dziej, bądź może podkładkę zmień. Wróć całego cs'a do ustawień fabrycznych i spróbuj ustawić od początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi