YoungSasha 11 Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 Jaka Była Twoja najlepsza Akcja w cs go podajcie ile zabiłeś osób i w czym była taka mega! Moja----- Byłem sam na 5 z awp bylem po stronie antyterrorystow. Byla to mapa mirage wyszlem z pałaców i patrzalem na schodzy na gle po jawił sie jeden terrorysta i strzeliłem w niego i okazało ze za nim byli jeszcze 2 terrorysci i dostalem 3 kill.nastepnie zaplantowali pake na B i szedlem przez kuchnie i bylem celownikiem na wyskosci glowy.Strzelałem sobie losowo no i trafilem headshota.Nastepnie normalnie zabilem ostatniego i mialem zestaw do rozbrajania bomby kupiony i udalo nam sie wygrac! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
V0RDEN 1,571 Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 Gralem swojego pierwszego meczyka inferno 5 kill 4 w leb i jedna kosa wygralismy mecz i od tamtej pory przekonalem sie, ze 1.6 rządzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Samobójca 115 Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 Rzuciłem flesha pod nogi koledze dla beki, on dla beki zaczął strzelać wszędzie z AK. Terro wysypało się tunelu na dd2 i wszyscy zgon Taki mały prefire Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burmee 45 Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 (edited) Hm, w pamięci zapadła mi sytuacja, kiedy nie wiedząc gdzie jest zawodnik TT rzuciłem wabik na short'a na mapie DD2 i przypadkiem trafił go, a on miał 1 HP. Tym sposobem wygrałem rundę. Pozdrawiam. Edited January 8, 2018 by Pan Kamil Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoLaR 223 Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 (edited) Awans do LEM Edited January 8, 2018 by Polar 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killer_Kill_0-0 16 Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 jak pijany wszedłem na MM zagrać meczyka i dostałem bana na 7 dni bo mnie z gry wyrzucili Link to comment Share on other sites More sharing options...
qrnt 77 Posted January 9, 2018 Share Posted January 9, 2018 Grałem z kolegą 1v1 na scouty byłem za skrzynkami i nie było mnie widać więc on mnie zrushowal ja wyszedlem wystraszylem sie zaczalem skakac chcialem wziac scouta i przymierzyc a nastepnie go zabic a przypadkowo skoczylem i go zabilem z wabika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts