YoungSasha 11 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Jaka Była Twoja najlepsza Akcja w cs go podajcie ile zabiłeś osób i w czym była taka mega! Moja----- Byłem sam na 5 z awp bylem po stronie antyterrorystow. Byla to mapa mirage wyszlem z pałaców i patrzalem na schodzy na gle po jawił sie jeden terrorysta i strzeliłem w niego i okazało ze za nim byli jeszcze 2 terrorysci i dostalem 3 kill.nastepnie zaplantowali pake na B i szedlem przez kuchnie i bylem celownikiem na wyskosci glowy.Strzelałem sobie losowo no i trafilem headshota.Nastepnie normalnie zabilem ostatniego i mialem zestaw do rozbrajania bomby kupiony i udalo nam sie wygrac! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V0RDEN 1 572 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Gralem swojego pierwszego meczyka inferno 5 kill 4 w leb i jedna kosa wygralismy mecz i od tamtej pory przekonalem sie, ze 1.6 rządzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Samobójca 115 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 Rzuciłem flesha pod nogi koledze dla beki, on dla beki zaczął strzelać wszędzie z AK. Terro wysypało się tunelu na dd2 i wszyscy zgon Taki mały prefire Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burmee 45 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 (edytowane) Hm, w pamięci zapadła mi sytuacja, kiedy nie wiedząc gdzie jest zawodnik TT rzuciłem wabik na short'a na mapie DD2 i przypadkiem trafił go, a on miał 1 HP. Tym sposobem wygrałem rundę. Pozdrawiam. Edytowane 8 Stycznia 2018 przez Pan Kamil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR 223 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 (edytowane) Awans do LEM Edytowane 8 Stycznia 2018 przez Polar 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer_Kill_0-0 16 Opublikowano 8 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2018 jak pijany wszedłem na MM zagrać meczyka i dostałem bana na 7 dni bo mnie z gry wyrzucili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrnt 77 Opublikowano 9 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Grałem z kolegą 1v1 na scouty byłem za skrzynkami i nie było mnie widać więc on mnie zrushowal ja wyszedlem wystraszylem sie zaczalem skakac chcialem wziac scouta i przymierzyc a nastepnie go zabic a przypadkowo skoczylem i go zabilem z wabika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi