Shino 1 881 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 (edytowane) Typ Pracy: Grafika tłaWymiary: Mniej więcej pod forum, ale zostawiam dowolnośćRender, Stock: - Napis/y: ShinoTematyka: Daję dowolność, aczkolwiek preferuję coś smutnego, bez wesołych kolorów, coś co nieźle by się komponowało z moim avatarem, ale nie musi być to wykonywane ołówkiem tak jak avatar. Kolorystka: Preferuję ciemną.Inne: Moja aktualna grafika tła była robiona przez Semiego, rewelacyjna praca 3D, której nigdy w życiu bym nie zmienił, ale... napis na obecne standardy forum jest trochę za dużo i nie mieści się w kadrze, nie mówiąc o całej pracy. Z tego co wiem nie ma nikogo na forum z poziomem Semiego, a w szczególności w grafice 3D, ale może ktoś będzie chciał się czymś wykazać. Oczywiście daję like za każdą pracę. #Edit, chyba, że ktoś będzie w stanie edytować mi tę pracę, by wyglądała lepiej na grafice tła. Edytowane 12 Stycznia 2018 przez Shino Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Chyba to może być? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Twoje zlecenie zostało wykonane. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi