Na'Vi 5 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Witam Dostałem bana bez ss'ow (posiadam patcha v44) Nick Na'Vi SteamID STEAM_0:0:1413147467 SteamCommunity ID 76561200786560662 Adres IP Ukryty Typ Bana SteamID Powód Bana Wrzuc screeny na forum Wykonano 03.04.2013 - 16:36:58 Długość Bana Na zawsze Wygasa Nie określono Zbanowny przez HapajKule SteamID Admina Ukryty Zbanowany na [ProCOD] Cs-Classic.pl [45001] [WyjebanyEXP] (de_kabul) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 http://myndos.unixstorm.org/45/ban_list.php?bid=273 Masz powód wstaw screeny, to co ? I weź dawaj wycinki z konsoli a nie kopie bana z amx bans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Na'Vi 5 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Ale screenow nie mam na kompie z tej mapy na ktorej mam ban tylko z innej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Jak to nie masz , musisz miec . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z buta wiezdza 8 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 wpisz w wyszukaj pliki i foldery dokładnie naze mapy i powinny ci się tam pokazać SSy każdy perm = SSy (5) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Na'Vi 5 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Wpisywalem w wyszukiwarce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 SS'y albo brak ub. masz czas do jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Na'Vi 5 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Nie mam nss'ow na kompie wiec prosze o udostepienie materialu z hltv , poniewaz jest taki na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Miałeś robione screeny, podobno nie masz ich to widocznie coś ukrywasz. Bo dziwne żebyś nie miał screenów jak gość ci robił.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Siwy, słuchaj na patchu v44, sie nie da czitować, i mu admin screenów nie robił, bo w tedy grałem ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaroo 7 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Moim zdaniem brak ss = brak ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Na'Vi 5 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Proszę o udostępnienie materiału z hltv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Mój błąd nie przeczytałem.Do cuzco i terrorka przypomnijcie sobie kto może się wypowiadać w prośbach o ubNext razem warnyZaraz się zobaczy hltvEditJa i to navi ci ub nie dam. A na przyszłość graj na normalnym cs a nie będzie takich głupich spraw... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Na'Vi 5 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Siwy spojrzales na hltv? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Na'Vi 5 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 -_- kazal mi sciagnac patcha v 44 za dac mi premium na steam id Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dziobkovsky™ Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Na neszej starej serwerowni byłeś stałym cziterem ze zmiennym ip i bez steam'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Na'Vi 5 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) Na starej serwerowni mialem mod + adma dostane unbana??Edytuj posty bo załapiesz warna. Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez Na'Vi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Brak SS = Brak UBJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi