Zimny. 415 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 (edytowane) "American Assassin" Opis filmu: Mitch Rapp (Dylan O'Brien) stracił ukochaną w ataku terrorystycznym. Od tej chwili jego jedynym celem jest zemsta. Oficer szkoleniowy CIA Stan Hurley (Michael Keaton) wie, że taki człowiek to dla agencji skarb. Szczególnie jeśli uda się go wzbogacić o pewien szczególny zestaw umiejętności, który uczyni go maszyną do zadań specjalnych. Hurley potrafi tego dokonać. Zanim szkolenie dobiegnie końca Mitch będzie miał okazję wykazać się w akcji. Według danych wywiadu grupa terrorystów planuje atak z użyciem ładunku atomowego. Wiele wskazuje na to, że jednym z nich jest dawny uczeń Hurleya. Kogoś takiego może wytropić i zneutralizować tylko ktoś taki jak Mitch Rapp. Moja ocena: Jest to ewidentnie najlepszy film akcji, jaki oglądnąłem w ostatnim czasie. Nie znajdziemy w nim tony efektów specjalnych, a fabuła rozwija się bardzo przyjemnie. Film akcji, ale za wiele się w nim nie dzieje, przydałoby się więcej scen strzelania, walk wręcz czy też emocjonujących pościgów. Jeżeli komuś się nudzi w te zimne wieczory, to z całego serca polecam ten film. Daje mu mocne 7/10 Opis Filmu Edytowane 14 Stycznia 2018 przez Wazzup Nyga 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Coś mi tu nie gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 16 minut temu, Agatka napisał: Coś mi tu nie gra Nie zapominaj o tym, że każdy ma swój gust. Tobie się to może nie podobać, ale mi tak. Tak czy inaczej, moja ocena końcowa jest zbliżona do tych z twoich screenów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi