MaJsSsTrY 0 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Nick: MaJsSsTrY Pytanie: Otóż mam problem gdy włączam csa to mi pisze Could no load filesystem.dll its crashing pomożecie formatować kompa nie moge bo nie mój sprawdzałem na różnych forach jak zrobić żeby działało i nic może coś źle robie System operacyjny: Windows 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoodie 25 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Wyłączamy Steama(jeśli mamy włączonego). Wchodzimy w Mój Komputer i wciskamy Ctrl + F. Po chwili włącza nam się "szukajka" wpisujemy tam steam.dll. Wszystkie wykryte pliki o nazwie Steam.dll SteamUI.dll i FileSystem_Steam.dll kasujemy. Ponownie wchodzimy na Steama i jeśli dobrze zrobiliśmy to powinna być aktualizacja. Po zaktualizowaniu włączamy grę (w naszym przypadku Counter Strike) powinno wszystko śmigać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaJsSsTrY 0 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 @hoodie Wyłączamy Steama(jeśli mamy włączonego). Wchodzimy w Mój Komputer i wciskamy Ctrl + F. Po chwili włącza nam się "szukajka" wpisujemy tam steam.dll. Wszystkie wykryte pliki o nazwie Steam.dll SteamUI.dll i FileSystem_Steam.dll kasujemy. Ponownie wchodzimy na Steama i jeśli dobrze zrobiliśmy to powinna być aktualizacja. Po zaktualizowaniu włączamy grę (w naszym przypadku Counter Strike) powinno wszystko śmigać. Zrobiłem juz to wiele razy i nie pomogło może coś lepszego co pomożę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoodie 25 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaJsSsTrY 0 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 17 minut temu, hoodie napisał: dalej nie pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoodie 25 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 to nie mam pojęcia. Format chyba tylko został. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoodie 25 Opublikowano 19 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2018 Pamiętam ,że miałem coś podobnego i naprawiłem to jakoś tylko nie pamiętam jak. Wydaję mi się że reinstallowałem gierke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaJsSsTrY 0 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2018 19 godzin temu, hoodie napisał: Pamiętam ,że miałem coś podobnego i naprawiłem to jakoś tylko nie pamiętam jak. Wydaję mi się że reinstallowałem gierke. reinstalowałem już 5 razy i nie pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Nie wiem co podziała a wchodzę dość rzadko na forum więc ci wymienie kilka możliwych rozwiązań, nie wiem czy już sobie poradziłeś ale najlepszym rozwiązaniem na początek było by sprawdzenie poprzez steam (bliblioteka>cs 1.6>właściwości) sprawdzenie spójności plików, z win 10 nie miałem doczynienia ale gra może niezbyt dobrze radzić sobie z tym systemem, ustaw w opcjach gry zgodność z XP S3/2 , i zostaje ten powszechny na forach fix Go to C:\WINDOWS\system32 and C:\WINDOWS\system Delete Steam.dll and SteamUI.dll in both folders. Tyle że ja bym się czepił tego 2'go pliku - SteamUl.dll , a następnie znowu wykonał sprawdzenie spójności plików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Owca 624 Opublikowano 1 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2018 A spójność plikow? Albo spróbuj znaleźć ten plik z błędu w plikach z csa na wydam i usuń i ponownie zrób spójność plików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi