LewiFoR 0 Posted January 20, 2018 Share Posted January 20, 2018 1. Nick:LewiFoR #KD2. Imię:Wiktor3. Wiek:154. Znajomość komend admina (0-10): 9/105. Sprawny i działający mikrofon:Tak6. Parę słów o sobie **:Cześć, jestem Wiktor mam 15 lat aktualnie mieszkam we Wrocławiu interesuje się informatyką oraz sportem, moja przygoda z cs-em zaczęła się od 7 roku życia aż do teraz. Jestem bardzo miłym przyjaznym graczem dobrze nastawionym do młodzieży na serwerzę jeżeli nie zaczynają wyzywać wtedy tylko bym chciał ich zmutować jeżeli innym to przeszkadza i cieszyć się dalszą grą 7. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**:Z tego co zauważyłem to mało adminów jest na serwerze a jak wchodzi jakiś cheater to odrazu wychodzę z serwera tylko żeby rankingu nie tracic i wtedy nie mam w co grać bo to jest jedyny serwer na którym mi się dobrze gra 8 Ile czasu możesz poświecić na serwerze:4-5h9. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy):Aktualnie w ferię jestem zawsze od 7-9 do 14-15 i to jest cały czas kiedy mogę poświęcić na serwer 10.Staż w Counter-Strike Global Offensive: 1,5 roku 11.Nie, ale chciałbym spróbować swoich sił na tej serwerowni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasia! 3,386 Posted January 20, 2018 Share Posted January 20, 2018 Dopiero zacząłeś grać i od razu chcesz admina? Nie. Twoje godziny w GameMe wyglądają tak: http://classicffa.gameme.com/player_histories/sessions/762631 Już nawet nie wspomnę o twoim wieku. Nie przyjmuję osób poniżej 17. Odrzucam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasia! 3,386 Posted January 20, 2018 Share Posted January 20, 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts