Kasia! 3 386 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2018 Typ Pracy: tło profiluWymiary: 1000x200Render, Stock:Napis/y: brak lub Kasia! Administrator forum Tematyka: kwiaty, ma być to jak typowe tumblr'owe tło i jeśli ktoś potrafi to dodać tam postać Wonder woman lub jej znaczek. Tylko najlepiej aby postać była ładnie wkomponowana w tło. Jeśli nie potrafisz to nie dodawaj. Bardzo mi się podoba tło @Miszejla.I jakby to było coś w tym stylu to bym była szczęśliwa ^^Kolorystka: bez różowego, bo mam uczulenie i żeby się nawet okej z czerwonym komponowało. Inne: Dużo kciuków będzie za to. XD! 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esme 2 242 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 no dobra troche je robilam xd swoje bardzo krotko a Twoje 2x jak nie 4x dluzej XD 3 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Aaaaaaaaaaaaaaa Kocham! O to mi chodziło! Like dodam później ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Twoje zlecenie zostało wykonane. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi