WhiteBlood 367 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Chce nagrywać League of legends OBS Studio Lecz nagranie mimo 'dobrych ustawień' strasznie się zacina. W grze mam stałe 60 FPS, nie mam w ogóle lagów. Karta graficzna 1050, procek AMD Athlon porównywalny do i5 4 generacji Ustawienia OBS https://imgur.com/a/49YD4 Możecie jakoś pomóc? Za pomoc nagrodzę plusikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer_Kill_0-0 16 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 Jak masz windowsa 10 to wyłącz xbox driver czy jakoś tak przez to mozesz miec lagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteBlood 367 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2018 (edytowane) Gdzie to wyłączyć? //Już szukam na yt, chyba mam Zresztą ja na to się nawet nie logowałem więc dziwne. Usunę w ogóle te apke, bo mi to nie potrzebne. Dalej to samo. Monitor mam ogólnie 1280 x 1024 Lecz lola ustawionego HD 1280 x 720 i w obs tez taki tylko chodzi o to ze strasznie tnie na filmie.. Edytowane 22 Stycznia 2018 przez WhiteBlood Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteBlood 367 Opublikowano 24 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 (edytowane) Przy ustawieniu OBS na Wyjście > Nagrywanie > Ultrafast Na nagraniu jest piękna płynność i taka powinna być leszcz nagranie jest w takim 144 - 360p Da się coś z tym zrobić? //Poradziłem sobie mozna close Edytowane 27 Stycznia 2018 przez WhiteBlood Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi