Musiuu 4 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Cześć Mam taki pomysł żeby może dodać antyafk czy coś w tym stylu. Polegało by to na tym, że jeżeli dany gracz nie rusza się na respie przez 10-20 sekund po zakończeniu freeztime'a wyrzucało by go po prostu z serwera. Drugim pomysłem jest skrócenie oczekiwania na załadowane się następnej mapy, 20 sekund to troszkę dużo i myślę, że można byłoby krócej to ustawić Pozdrawiam Tomek 😊 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Plugin podobno było na serwerze, ale do naprawy. Zgłoszone już dawno właścielowi, ale widocznie zapomniał. Przypomnę jeszcze raz. Ładowanie mapy trwa indywidualnie u każdego użytkownika. To już zależy od twojego komputera i internetu w ile ci się serwer załaduje Również serwer ma swoje ograniczenia i taka ilość osób na raz wymusza takie ładowanie. Ale w sumie można wydłużyć grę do kilku rund więcej. Co o tym myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musiuu 4 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Mi nie chodziło o to, że mapa się długo ładuje, źle to okreslilem. Chodzi mi o to, że gdy już rozgrywka się kończy to wyświetla się tabela czeka się na rozpoczęcie nowej mapy A co do dodania kilku rund to można zrobić klasyczne 30 😊 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 No właśnie widzisz co za nie porozumienie. xDDDDDDD No ale jak dla mnie to też jest okej, bo ma się chwilę na pogadanie z drużyną przeciwną. Ten czas nie musi być tylko ciszą. Może ktoś się jeszcze wypowie na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Musiuu 4 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zawsze można pogadać na rozgrzewce A co do tych rund to serio nie jest głupi pomysł, parę można dodać 😊 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi