B4Rt# 22 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Cześć chciałem was zapytać czy nie wiecie lub nie znacie fajnego prywatnego serwera Metin medium/hard który wyjdzie lub wyszedł nie dawno i żeby grało sporo ludzi 🤔 Z chęcią bym zebrał ekipę i pograł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonSalerii 606 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Z tego co wiem hardem ma być Someya.pl gdzie trwają tam beta testy od dłuższego czasu. Jest tam troszkę nowości jak nowe typu klas polecam ogarnąć serwer skoro lubisz grać na hardzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeanette vi Rey 541 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Na Someye każdy czeka i doczekać się nie może, ale to prawda z tego co wiadomo, będzie to serwer warty uwagi. Jak na razie mogę polecić International. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aassingo:) 187 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 (edytowane) 7 godzin temu, Jeanette vi Rey napisał: Na Someye każdy czeka i doczekać się nie może, ale to prawda z tego co wiadomo, będzie to serwer warty uwagi. Jak na razie mogę polecić International. Zanim polecisz komuś ten serwer to obejrzyj to: @Jeanette vi Rey, a widzisz, ja zawsze na posterunku Edytowane 28 Stycznia 2018 przez aassingo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeanette vi Rey 541 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 6 godzin temu, aassingo napisał: Zanim polecisz komuś ten serwer to obejrzyj to: Lel. Nie widziałam tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kicaii. 5 Opublikowano 5 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2018 teraz jest dobry Altric.pl zobacz fajnie się gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyBsoN. 99 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Zamoria? Tastria? RoyalMT2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 16 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2018 27 kwietnia startuje wyżej wymieniona Someya, mam małe plany aby tam zawitać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi