Hollow Gamer :P 1 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 (edytowane) 1. Twój Nick:Hollow Gamer 2. Kto zawinił? (admin/gracz):Nie Wiem 3. Nick oskarżonego:Hollow Gamer 4. Steam_ID oskarżonego:STEAM_1:1:155870430 5. Data i godzina zdarzenia:01-25-18 15:23 6. Mapa de_westwood 7. Opis sytuacji: Dostałem Bana Za Nic Bo Każdy myślał że mam wallhacka bo zabilem kogoś przez sciane bo widzialem jego bron i potem mnie oskarżali 8. Dowody (demko/screeny/świadkowie):Mr.Kubuś 9.Server NewDiabloMod CS:GO Edytowane 25 Stycznia 2018 przez Hollow Gamer :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter 399 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 (edytowane) Zastosuj się do wzoru.... Zrób to jakoś przejrzyście XDD I daj demko, bądź napisz jaki to serwer bo skąd mam wiedzieć? Jasnowidzem nie jestem @Sir Kamil. rozpisz i daj demko. Edytowane 25 Stycznia 2018 przez Peter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hollow Gamer :P 1 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Troche Lepiej? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burmee 45 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Obecnie jestem w pracy, wracam rano , więc jak wstanę to przed wieczorem zrobię co należy, czyli dodam i rozpisze demko edytuajac post. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Demo nie zostało dostarczone. Gracz zostaje odbanowany. Przepraszam za opóźnienie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremaya Gattwold 1 228 Opublikowano 28 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi