PaPkUu 658 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 1.Twój Nick: PaPkU 2.Nick admina/gracza który zawinił: Kazdy Orze Jak Moze 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 03.04.2013 - 22:53:59 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): AtV Krasnik , bix , **BlanciK** http://myndos.unixstorm.org/45/ban_list.php 6.Opis sytuacji:Że się tak wyrażę o tym pajacu , każdy chyba wie o co chodzi , siedziałem na serverze na spec a ten niby admin robi mi ss , nawet nie wiem za co a co lepsze nie mam tych ss -.-. Nie wiem co to za koleś ale dobrze musi mieć nasrane w głowie żeby robić takie jazdy . Prosze o odebranie mu admina . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlanciK* 4 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Papku,to nie był ten prawdziwy Admin wiem,bo widziałem co wuwunio robi Łajza,to wszystko on wpierdalał się na konta innych Adminów i banowal jako oni,bo chce pewnie kolejny Hajs przyciąć na tych Admach,premkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Na razie ochlon papku. Podobno wuwunio podszyl się pod orze i w ten sposób pobanowal serw.Sprawdzi się logi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlanciK* 4 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Wuwuniu to był! Pierdolnięty kurwa czubek to jest! Szkoda mi już słów do tego Lamusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Chłopy na razie ogarnijcie nerwy. Bo poleci po warnach.Jutro przyjdzie karol to się wszystko wyjaśni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 W taki razie sorry Kazdy . Nie wiedziałem ze wuwunio moze cos takiego odjebac . A na serwie o 22:39 pisał ze " O godzinie 23 server zostanie zamkniety na zawsze " myslalem ze dlatego te ss .. Ale złamas . Poczekajmy na Karola tak jak mowi Siwek , zobaczymy jak sie to wszystko potoczy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlanciK* 4 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Papku dokładnie tak powiedział,że zostanie zamknięty wtedy jeszcze byłem ale przed chwilka wbilem na serwa to gralo jakies 6 osób ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Ciekawe co mu padlo na głowe .. ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlanciK* 4 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Hehe oto jest pytanie dobry uciekam 3majcie się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 No pjonteczka ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Jesli to naprawde wuwunio to tak szcz erze jestem za tym aby go nie bylo i tych jego serwerow Karol sam ogarnial . A przez wuwunia coraz gorzej sie robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilkuZmC 78 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 JA ROWNIEZ JAK HAPAJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Ale wuwunio, odjebał hah ;> Ździera kase za premki, ale ich nie daje, musicie skarge na hosting, gdzie ma serwer zgłosić, wtedy, oni mu serwer zamkna ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Long way to hell 13 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 ,,W taki razie sorry Kazdy . Nie wiedziałem ze wuwunio moze cos takiegoodjebac . A na serwie o 22:39 pisał ze " O godzinie 23 server zostaniezamkniety na zawsze " myslalem ze dlatego te ss .. Ale złamas .Poczekajmy na Karola tak jak mowi Siwek , zobaczymy jak sie to wszystkopotoczy ." papku to? to juz sie domyslam kto to to wcale nie musial byc wuwunio juz wczesniej byla taka jazda blancik pamietasz czy nie? moje konto niektorzy tez mysleli ze to ja albo wuwunio pare wiadomosci na gg dostalem ze niby wuwu mi wbil ale powiem tak ze z innych serverow potrafia sie wjebac na konto i tak dalej i zrobia wszystko by server upadl np. pukawka tnie za przeproszeniem ostro w chu*a ja z wuwuniem cos o tym wiedzialem temu wuwunio nie chce dac mi znowu admina mysli ze znowu by tak bylo ale sie myli od 2 dni nie gralem na servie nie mam jak mam pare spraw z ludzmi na miescie do zalatwienia bo z hajem dla zioma w chu*a leca wiec ich trzeba bylo troche otrzepac teraz prosze was troche sie uspokojcie to nie musial byc wuwunio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 powiedz mi koleś ty co piszesz skarge na mnie że ja swój serwer banuje cczy ty jesteś czasem pojeb... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Panowie , wy jesteście normalni ? Po mojemu to zamknijcie temat i poczekajcie na ostateczne słowo Karola , a nie spamujecie i posty nabijacie. Ja ? stoje po stronie prawdy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi