neska. 3 198 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Redaktor : Fantasia ;* Bohater : HapajKule No to na początek przedstaw się nam, powiedz jak masz na imię, ile masz lat i skąd pochodzisz ? Mam na Imię Bartek , mam 15 lat i jestem z Zamościa . Do jakiej szkoły aktualnie chodzisz ? Gimnazjum w Żdanowie . Masz może jakieś plany na przyszłość ? Niestety , ale jeszcze nie myślałem co chciałbym robić w przyszłości . Na pewno założyć rodzinę . Masz jakieś zwierzątko ? ;p Tak mam Jakie ? ;D Pieska. Nie dawno się małe urodziły i 2 kotki . Jakiej muzyki lubisz słuchać ? Rap i Hip-Hop , Najbardziej B.r.o <3 Co lubisz robić w wolnym czasie ? Grać w cs , piłkę nożna , spędzać czas z przyjaciółmi. Czy masz jakiś ulubiony film/serial ? Ulubiony serial to M jak miłość bardzo mnie to wciąga , gdy mama ogląda . Też lubię M jak miłość To teraz pytania o Counter Strike. Dobrze Ile już grasz w Counter Strike ? No tak z 2 lata Jak zaczęła się twoja przygoda z Cs-Classic ? Na początku grałem na jakiś innych serwerach , aż , któregoś dnia wbił ktoś i zaczął reklamować , wbiłem żeby sprawdzić i spodobało mi się i tak już zostało . Na jakich serwerach najbardziej lubisz grać ? Wcześniej to deathrun , ale teraz cod Jak oceniasz naszą administrację, a może Twoim zdaniem coś powinno się zmienić ? Administracja jest bardzo fajna pomocni mili ludzie Tylko wuwunio się tu nie nadaje takie mam zdanie :C Dogadujesz się z wszystkimi z forum ? No , wydaje mi się że , tak . Kogo najbardziej lubisz z forum ? =) Dużo by tu mówić najbardziej to chyba - _ - Bardzo pomocny zawsze pomaga , jeśli czegoś nie wiem . A i jeszcze zapomniałam Dlaczego właśnie taki nick HapajKule ? A jakoś tak się wzięło , z tego , że gdy zaczynałem grac tutaj to chodziłem o kulach xD Z powodu poważnej kontuzji . Może na koniec chciałbyś kogoś pozdrowić ? No to Oczywiście Ciebie , - _ - , Blipa , FreshFreshFresh , Siwego , Papku , Nikotyne , GumisZmC , kylym cie. Może troszkę za dużo. No i oczywiście wszystkich innych Dzięki za poświęcony czas =) Dla mnie to przyjemność Podoba się daj "Lajka" ;D 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Lipa, ale dam na zachęte like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Terrorka serio ? To zrób lepszy . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Supcio wywiadzik Lajk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Lipa terrorku, bo ciebie nie pozdrowił masz lajka. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Dobrze Siwek mówi; d polać mu;p Lajk ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeRRorKa 24 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Nie to, że mnie nie pozdrowił, ale sie nic nie dowiedziałem z tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanti. 42 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Mi się podoba. Lipa to jesteś Ty Terrorka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cuzco Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Łapaj lajka ; p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Fajny Like Terrorka , to czytaj ze zrozumieniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAŁy 16 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Fajny, fajny wywiadzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOOTEK 8 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Spx wywiad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takichi 19 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Pasuje Madziu,Lajk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoLoTe3Rorita 25 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Mi się bardzo podoba:) czekam na kolejny wywiad:) oczywiście daje lika:)i czekam na kolejny wywiad pozdrawiam Kolo Terorita;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylym cie 11 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Dzieki Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Leci lajk :33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Cierkawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norinna 20 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Krótkie pytania,krótkie odpowiedzi. Wywiad całkiem okej,ale mogłabyś bardziej drążyć temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shein 3 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Fajny wywiad łap lajka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FaSeR 32 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Czytam teraz i mi sie bardzo podoba LIKE masz 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: ZamykamJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Września 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Kącik Redaktorski → Wywiady " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi