SnowSh0T 6 Opublikowano 3 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 1. Nick: Snow`Sh0T 2. Imię: Kamil 3. Wiek: 24 w Czerwcu 4. Znajomość Sourcebans (1-10): 6/7 5. Sprawny i działający mikrofon**: Tak 6. Składka (tak/nie): Tak 7. Link do swojego GameMe**: https://classicffa.gameme.com/playerinfo/663293 8. Parę słów o sobie **: Jestem kamil spedzam duzo czasu na grach wychodze do znaj i kolezanek i imprezki 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Bo jestem czesto na Serverze a czasem adminow nie ma 10. Steam_ID: STEAM_0:0:138337889 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Po Praqcy tak z 4-5 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Po pracy a weekend to dłuzej 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: 1000 godzin tak z 1,5 2 lata albo duzej 14. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie Ale szybko kumam ** - bardzo ważne (Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Lutego 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Czekam na komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Hades 60 Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Popraw aktywność na serwie i jak dla mnie mozesz być, bo z adminami marnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmrozikq 5 Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Hades ma racje spędzam na serwerze 2-4h dziennie i rzadko Cię widzę , a gram po południu i widzę częściej zwykłych użytkowników niż ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiuSan 0 Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Gdy nie ma Hadesa lub innych adminów na serwerze, często na serwerze jest dużo odpalonych, patrząc na aktywność Snowa jak najbardziej na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Lutego 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Musisz grać przynajmniej 2 godizny dziennie https://classicffa.gameme.com/player_histories/sessions/663293 Ogólnie to nie poprawiłeś tej aktywność aż tak bardzo. Dodatkowo rażą mnie Twoje błędy ortograficzne i to mocno. Od środy do dzisiaj minęlo 6 dni. Ty przegrałeś 8.2h w tym czasie. Niestety ale jestem na NIE. Jedynym Twoim plusem jest tak naprawdę wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Lutego 2018 Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi