nOt 0 Opublikowano 3 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 (edytowane) 1. Nick: nOt with amfetamine 2. Imię: Bartek 3. Wiek: 18lat 4. Znajomość Sourcebans (1-10): Jeśli opcje chociaż w połowie przypominają AMXBans to 10/10 5. Sprawny i działający mikrofon**: Posiadam 6. Składka (tak/nie): Nie 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/762699 8. Parę słów o sobie **: Uczę się w technikum ekonomicznym jako informatyk i szczerze to nie wiem co dalej mam tu pisać, jak ktoś chce wiedzieć więcej niech zapyta 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Często jestem aktywny, także mogę wchodzić i pilnować porządku wtedy, gdy tego trzeba, no i nie ukrywam, lubię to robić 10. Steam_ID: STEAM_1:1:175007265 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Na pewno kilka godzin dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Ciężko określić, ponieważ gram w różnych godzinach, w dni robocze tak 15-01, a w weekendy 13-03 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Na tym koncie 367h, a ogólnie to z dwa lata z przerwami 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie raz, nie dwa. Edytowane 3 Lutego 2018 przez nOt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eXtreme! 11 Opublikowano 3 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2018 (edytowane) Jestem na nie. Z jasnego powodu, bardzo często łamiesz regulamin obrażasz, plujesz ku**ami na lewo i prawo i nie dajesz żadnego przykładu innym graczom Mnie też często obrażałeś, ale traktowałem Cię litościwie a gdybyś w tym momencie zaczął wyzywać dałbym Ci bana na tydzień bo po prostu jesteś bardzo toksycznym człowiekiem i nie nadajesz się na tę posadę. Tyle z mojej strony. Edytowane 3 Lutego 2018 przez Gangsta213 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nOt 0 Opublikowano 4 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Co ty za głupoty w ogóle piszesz, że Cię obrażałem XDD. Czekam na jakiś dowód, albo świadków bo to jest oczernianie ziomuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 4 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Podanie natychmiastowo zostanie odrzucone gdy: 5. Osoba składająca podanie wypowie się pod nim ~ służy do tego opcja edytuj Odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 4 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi