nOt 0 Posted February 3, 2018 Share Posted February 3, 2018 (edited) 1. Nick: nOt with amfetamine 2. Imię: Bartek 3. Wiek: 18lat 4. Znajomość Sourcebans (1-10): Jeśli opcje chociaż w połowie przypominają AMXBans to 10/10 5. Sprawny i działający mikrofon**: Posiadam 6. Składka (tak/nie): Nie 7. Link do swojego GameMe**: http://classicffa.gameme.com/playerinfo/762699 8. Parę słów o sobie **: Uczę się w technikum ekonomicznym jako informatyk i szczerze to nie wiem co dalej mam tu pisać, jak ktoś chce wiedzieć więcej niech zapyta 9. Dlaczego chciałbyś zostać administratorem**: Często jestem aktywny, także mogę wchodzić i pilnować porządku wtedy, gdy tego trzeba, no i nie ukrywam, lubię to robić 10. Steam_ID: STEAM_1:1:175007265 11. Ile czasu możesz poświecić na serwerze: Na pewno kilka godzin dziennie 12. W jakich godzinach grasz? (Dni robocze, weekendy): Ciężko określić, ponieważ gram w różnych godzinach, w dni robocze tak 15-01, a w weekendy 13-03 13. Staż w Counter-Strike Global Offensive: Na tym koncie 367h, a ogólnie to z dwa lata z przerwami 13. Czy posiadałeś już admina? (nie podajemy linków): Nie raz, nie dwa. Edited February 3, 2018 by nOt Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXtreme! 11 Posted February 3, 2018 Share Posted February 3, 2018 (edited) Jestem na nie. Z jasnego powodu, bardzo często łamiesz regulamin obrażasz, plujesz ku**ami na lewo i prawo i nie dajesz żadnego przykładu innym graczom Mnie też często obrażałeś, ale traktowałem Cię litościwie a gdybyś w tym momencie zaczął wyzywać dałbym Ci bana na tydzień bo po prostu jesteś bardzo toksycznym człowiekiem i nie nadajesz się na tę posadę. Tyle z mojej strony. Edited February 3, 2018 by Gangsta213 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nOt 0 Posted February 4, 2018 Author Share Posted February 4, 2018 Co ty za głupoty w ogóle piszesz, że Cię obrażałem XDD. Czekam na jakiś dowód, albo świadków bo to jest oczernianie ziomuś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasia! 3,385 Posted February 4, 2018 Share Posted February 4, 2018 Podanie natychmiastowo zostanie odrzucone gdy: 5. Osoba składająca podanie wypowie się pod nim ~ służy do tego opcja edytuj Odrzucam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kasia! 3,385 Posted February 4, 2018 Share Posted February 4, 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone.Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts