xanax1337 162 Opublikowano 4 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2018 (edytowane) Nick na forum: xanax1337 Wiek: 19 Staż na Forum: +- pół roku Doświadczenie jako Grafik: Miałem bardzo długo grafika na jednej sieci. Program w jakim pracujesz: Photoshop, Lightroom, Affinity photo Dlaczego ty?(Kilka argumentów): Na forum jest jeden grafik,ja chcę się rozwijać w tym kierunku a wykonywanie zleceń sprawia mi przyjemność. Kila przykładowych prac(najmniej 5): https://forum.cs-classic.pl/topic/61384-galeria-xanax/ Link do 10 zlecen wykonanych przez Ciebie: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. Edytowane 4 Lutego 2018 przez xanax1337 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s t a r g i r l 3 949 Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Jestem jak najbardziej na Tak! Jego pracę są po prostu idealne, jaki i same wykonanie zleceń czy też Jego prac. Myślę ze kolejny grafik przyda się do pomocy, mimo ze nie ma aż tak dużo zleceń. Co do ilości postów, można przymknąć na to oko, ponieważ jest On bardzo aktywny w dziale Grafika, więc jest to duży plus. Powodzenia Gamoniu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mils 325 Opublikowano 5 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2018 Jestem na wielkie tak, Twoje prace to moim zdaniem mistrzostwo potrzeba takich osób jak Ty na sieci! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Grafika wchodzi na inny poziom. Mam nadzieję, że nie zrezygnujesz po tygodniu. W razie pytań pisz do mnie lub @Wercia.. Od teraz to ona będzie cię "pilnować". Gratulacje! Witamy w ekipie! 3 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia! 3 386 Opublikowano 6 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2018 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało zaakceptowane. Witamy w zespole! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi